UNDER CONSTRUCTION !

Tuesday, November 30, 2010

round3x ECM


Tajuk ; Round-round ECM =]

Haha.

Pasal tarikh, hari dan masa ; LUPAKAN ! :)

Kerana Fairy 'ter'lupa.

lgpon, tidak penting :)

Pmulaan journey : kecoh kerana KAMILIA MAHAYUDIN ni.

Haish anak cikgu Mat ni nak bebel pasal seat pulaaak :P

Ngader :P

hahahahahahaha.

N then kami pergi ke kedai yang xboleh disebut namanya.

kerana kedai tu kalau saya sebut nama.

jatuh maruah kelas !

BHAHAHAHAHAHAHA :D

Terlalu tersirat :P


Kami beli barang. :)

Barang-barang untuk kelas.

Pukul 12 ; call P.Wan suruh ambil.

Hari tu pak wan fully time ; drebar kami :)

hahaha.

sian p.wan.

:P

Next, gi Mega.

Shahirah nak beli pcuci muka di guardian.

singgah la kejap :)

hahaha.

Tapi, malangnya Shahirah kena balik awal.

so, P.wan hantar fairy n kemy ke ECM,

then dia hantar Shahirah pulang.

Sebaik tiba di ECM,

terus pergi beli tiket wayang.

Citer skyline.

N then,

cari bahan makan.

Gi Laksa Syek (btol ke ejaan ni)

BASAAAK!

Sedap giler laksa tom yam dia.

kan kemy?

sampai menangis (hidung) hahaha.

xperlulah Fairy cakap apa.

sungguh menjijikkan. Xp

Ni ada beberapa keping gamba :




Lepastu pergi lah beli barang kejap.

N then tros masuk panggung.

perghh.

citer tu ; no comment -,-

xnak la cakap.

mmg entah apa-apa.

tak de motif kenapa alien tu datang.

xlengkap.

tapi, akhir dia sangat best :)

hahaha.

keluar panggung,

Fairy tadah telinga dengar PEMBEBELAN KAMILIA.

Ish anak Cikgu Mat ni.

Sekali lagi kene! :p

hahahaha.

Troslah otw ke,

CARREFOUR :)

beli barang 4 jamuan kelas.






:)

Dah.

Tamat.

Overall,

best la kuar ngan awak, kemy! Shahirah!

Walaupun sekejap :P

Tapi dengan kemy LAMA!

Dari pukul 10-6 :)

Hambek noook.

Lama gileeeer.

8 jam dok mengadap muke kemy :p

HAHAHAHAHa :D

Kemy,

jangan terasa. :)

Fairy blawak je :P

hehehe.

missing you, my dear! ='(


p/s : Cuti sekolah CEPATLAH HABIS!!!!!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...