UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, February 6, 2011

Game pertama MEREKE :)

Semalam, Fairy tgok Chelsea lawan Liverpool.

Tapi, bila goal [shingga david luiz keluar :D ; sekejap je koot -.-]

tros fairy tutup tv n tdo.

MEIRELES!!! You're disappointing me as a Chelsea fan. =='

Tapikan, Corak permainan Chelsea mampu dibanggakan. :)

Hebat, deeeer! >.<

Tapi, yalah. Goal Liverpool tu boleh dikira sebagai 'luck'

sbb dalam keadaan 'kesalah fahaman antara mamat bawah ni >.<'


yeah! Ivanovic dengan Cech :D

[lol. saya xboleh marah lah. diaorg klakar dlm gamba ni >.<>


Torres nampak cool berbaju warna biru. :D

setenang air laut.

setenang angin bertiup sepoi-sepoi.

hahaha.

but, ancelotti tukakan torres ngan kalou.

[tapi, kalou hebat gook :P]

means, sekarang ni, kalau dulu , drogba, anelka, kalou.

sekarang, drogba , anelka, torres.

kalou and malouda, sian ah korg an ? :/

xpi , xperla. korg hebat , what.

Tapi, ini hero fairy


tak lain x bukan ;

david luiz :D

sekarang ni, kalau mana3x team nak wat counter attack kene watch out,

sbb terry and ivanovic akan mule naik,

ashley cole dan luiz, akan jaga benteng :P

agak sukar untuk melepasi mereke bdua kecuali lah kalau kehadiran ferreira atau bossingwa yang hanya akan memberi peluang pd pihak lawan.

Tapi, saya percaya akan mereke :)

kalaulah ALEX ada :D

waaaah!! Lagi makin kuat Defend Chelsea >.<

so, beware ! :D

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...