UNDER CONSTRUCTION !

Monday, February 28, 2011

Surga Untukmu..


T.A.M.A.T

sudh crita ni :(

Menangis woook hari Jumaat tu tengok :'(


1. da nak habis.

2. kebahagiaan akhirnya milik merekan


Alhamdulillah ^^

Padan muke mu Rubiah :P

Tapikan, selama Fairy hidup di Muka bumi ini,

Fairy xpernah se'fanatik' ini dengan sinetron Indonesia :D

Ini adalah sinetrom islamik yang sangat Fairy puji.

Keberhasilannya mencipta suasana cinta yang tidak sarat dgn perkataan ;

'sayang. i love you.'

No! No! No!

Perkataan yang keluar dari mulut Fahmi kepada Halimah sangat halus tetapi sangat mampu dijiwai.


"Halimah, ada sesuatu yang ingin saya sampaikan pada kamu. Halimah, saya mencintai kamu. Jawab , Halimah, adakah kamu mempunyai perasaan yang sama dengan saya."

"tidak perlu diragukan lagi, mas"

"Alhamdulillah. Itu sudah cukup bg saya"


Kali pertama Fahmi katakan pada isterinya, dia mencintai Halimah >.<


Bayangkanlah episod 22 barulah perkataan itu keluar.

Apatah lagi, mereka suami isteri.

Cinta antara mereka, ibarat suci.

Mampu dikira dengan jari anda berapa banyak kali sinetron ini melafazkan ayat-ayat cinta :)


So, Surga Untukmu, Fairy SALUTE!!!

^-^

apatah lagi mereka mmg SWEET dooh :)

Halimah dan Fahmi mampu menjadi pasangan contoh kepada para suami dan isteri :D


Hahahaha.

Mungkin ni post ptama kot cakap psl cinta -.-''

hahaha. hancur kejap.

Lagipun sesiapa yang xtgok cite ni mmg rugi :P

Fairy xpnah miss citer ni 1 hari pon

[kecuali hari khamis lepas. Sbb gi tusyen arab yang secara tiba-tiba :) ]

tapi, xkesah pon. sbb youtube kan ada :P


kalau siapa yang ketinggalan,

tulis

'surga' bukan 'syurga'

kalau 'syurga' , mmg sikit yang akan keluar -.-''

hahaha.

[pengalaman]


apapun,

congrats kru3x Surga Untukmu.

anda berjaya banyak kali untuk mengugurkan embun daripada dedaun mata Fairy :)

Mmg best sangat lah.

Tiada tandingan.

wondering, hari ni cite apakah yang akan menggantikan sinetron sehebat itu :')



p/s : Tgah tggu episod akhir didownload di youtube :')

4 comments:

  1. Teringin nak tgok cite tuey balik...last episode xdpat nk tgok...hurm

    ReplyDelete
  2. tahu tak laman web untuk tengok sinetron ini??

    ReplyDelete
  3. minta maaf..sy teringin sgt tgk cerite ni.boleh tak beritahu macam mane sy boleh tgk.puas sy cr tp tak jumpe..

    ReplyDelete
  4. ade tak link untuk cerita ni,, puas da cari tapi tk jumpa.

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...