UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, March 6, 2011

6 Mac Di Dalam Kenangan ♥


Hari ni sangat best :) ah, COMPEM XKAN PERNAH MUNGKIN MAMPU AKAN LUPA SEUMUR HIDUP [pggunaan tatabahasa yang salah kerana mahu menunjukkan betapa tersangatlah amat sekali seronok.] hahaha :D


Actually, pada pukul 5:20 something, Fairy ada di rumah Cik Shahirah kita :) Study group. N then, otw nak solat asar berjemaah dengan family shahirah, telefon berdering.


'subhannallah aku mencintainya. subhannallah ak menyayanginya.' [ost Surga Untukmu ; Di atas satu Cinta]


angkat. Oh , ustazah Amirah. tahu x , ustazah mahu ajar Fairy pergi jalan-jalan. Terkezut juga Fairy sebenarnya. mula-mula Fairy tolak sbb time tu ada dengan Shahirah. Tapi, bila Ustazah pujuk , xboleh la nak tolak ;) Lagipun, Ustazah pon boleh bawa shahirah sekali. yeah! ada kawan kira ok la. Alhamdulillah.


tapi, wrong costume lah. pakai baju kurung. lepastu, mak shahirah suruh tukar baju. Pinjam Kak Shakirah punya baju :) thx , kak.


lepas solat, terus pgi rumah ustazah. lepastu, masuk rumah. beri salam. FOUDLAAA!!!! pink! OMG! dia pakai baju warna sama dengan Fairy >.<>


perhatikan gamba ni baik3x. ini candid ya -.-'' fairy pon tidak perasan sebenarnya.

kalau perasan, fairy 'peace' la ^^

tgah tgok tv time tu.


destinasi kami ialah di TELOK CHEMPEDAK. Oh! Makan Ice-cream. Ustazah blanja. Tapi, sebenarnya fairy xboleh makan vanila. bila makan perisa vanila , fairy akan pening. tapi, fairy makan yang ada coklat+vanilla. lepas makan, oh pening. tapi, xterasa sangat.SUNGGUH! Selalunya bila makan, fairy rasa 'nano-nano' macam khayal gitu. tapi, tadi, terasa SIKIT sahaja. mmg best. *mungkin sbb seronok bmain dgan loubna, ouswa , nouha dan foudla.


ustazah belanja kami nugget dan juga fries. hahaha >.<>

syukran jazilan, ustazah :D



ni gambar sewaktu di TC :)



foudla huneifa yang comel seperti ibu, abah dan kakak mereka :D

kak fairy sayang sama foudla


nouha , ouswa, foudla, ustazah, fairy :D

shahirah :D camera'girl'




fairy dan ouswa :D


nouha yang comel :D

muke dia mmg ikut abah dia.


fairy dan foudla :



kepada Husna, Yana, Fatin,

jangan marah. Inilah waktunya nak bersama dgan foudla.

Jangan cemburu, ya ?

Waktu anda pasti akan ada. Sabarlah.

foudla sangat mudh didekati.

dan buat fairy tersenyum ialah,

bila fairy bmain dgan dia,

dia suke senyum.. ^^

shingga membuatkan fairy juga tsenyum




tengok muka foudla ni >.<>

! geramnya.




time3x sudh mahu balik. ='(



lihat sahaja.

fairy mmg xlekang dengan Foudla :)

tangan fairy tu.. haish ^^


apapun, kisah hari ni, tidak mungkin pernah dilupakan seumur hidup. :D alhamdulillah hi rabbil a'lamin.


Ustazah Amirah yang cantik manis, menawan, rupawan dan sewaktu dengannya ,

syukran jazilan.

thx for everything

really appreciate it :D

apa-apapun ustazah

jazajumullah khaira jazaa :D

[smoga Allah memberikan kamu kebaikan]

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...