UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, March 19, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa


Fairy sangat suke filem ni :D

Ya Allah, sumpah! Bangge doe tgok cite ni.

Orang melayu kita yang buat, readers.

Banggelahhh!

setaraf antarabangsa :D

KRU, salute sama kamu :)


Fairy xpernah lagi tgok filem sehingga rasanya begitu berkesan di hati :'(

brulang-ulang Fairy kata best sampai pukul 4 pagi ni ha dok ingat citer tu.

Lama dah.


ahh.. sedih..

Kalau boleh, Fairy nak tgok lagi. nak tengok lagi.

sumpah, memang tidak rugi tgok crita ni.

Fairy tabik kat Yusry kerana buat filem yang sangat hebat seperti ni. ^-^


Ada certain part yang memang xboleh bela.

lawak jee. rasa nak tendang3x seat depan.

-.-

[ayat menipu, jelas sekali]


apapun,

[tepuk tangan sambil berdiri.]

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...