UNDER CONSTRUCTION !

Tuesday, April 26, 2011

Ceritera exam ARAB untuk hari ni..


Hahaha.. Hari ni... EXAM.. Memang SEDAAAP >.< Seronok sangat dapat tengok muke3x yang cuak dekat kelas.. hahaha. Nak tahu x ,, Fairy wat keje gile hari ni.
Sebelum exam, Fairy LANGSUNG X PREPARE apa3x pon.. memang BEST >.< so, tengoklah apa result dia. Lagipun, test saja3x ni. A, InsyaAllah.
antara sebab xprepare untuk exam ialah : homework banyak. tak de masa. bukan tak de masa, sengaja tak mencari masa. Memang suke hafal karangan last3x minute ^-^ hik3x. Bayangkan, Fairy jawab soalan arab tu dalam keadaan perasaan yang bercampur baur.. ada rasa sakit , ada rasa pedih , ada rasa emo dan banyak lagi. mood ; Hanco -.-'' Tapi, alhamdulillah. Tak susah pun. takde pun sampai membuat fairy xtentu arah. walaupun terdetik sedikit, apsal xaca buku. Seyidaknya, Fairy masuk lambat untuk kelas, Fairy siap dulu. Menunjukkan, Fairy jawab dengan pantas dan efisyen. -.-'' LOL
"Eh, saya amabil xcukup kertas ke?" itulah pertanyaan Fairy waktu Fairy dah siap, fairy tgok sekeliling orang tgah buat lagi O.o So, Fairy pon tanyalah Najwa, bape kertas dapat.. hahaha. sama je, padahal. lepastu, sebab bosan, gi tandas.. Tambah3x, sakit kaki, memang sedap, kan? ^-^ hahahaha.
p/s : Ya Rabb, hamba terima takdir hamba hari ni.. :') Hamba tetap menanti kebahagiaan yang kelak akan Engkau berikan pada hamba. Kerana, hamba sedar, kesabaran merupakan kuncinya.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...