UNDER CONSTRUCTION !

Wednesday, April 27, 2011

Derma Darah :)


Cer teka.. cer teka..., napa Fairy post 'derma darah'.. LOL!Sebab hari Sabtu ni bsamaan dgan 30 April 2011, Fairy dan beberapa rakan form 3 akan bertugas dekat kempen derma darah di Kuantan Parade ini. [haha.. selok -.-'']



Tapi, itu bukanlah sebab yang utama.. Sebab utamanya ialah..., -.-'' nak tahu? Hari Sabtu ni Fairy postkan.sabarlah menanti. apa3xpun, Fairy harap kempen ni akan mendapat sambutan menggalakkan. spertimana dalam gamba di atas kata ^-^


Besar pahalanya, bukan? :P


Oh.. Budak3x form 3 sume shift pagi. dari 10 hingga 12 stgah.. Budak3x asrama balik minggu ni. nak tahu tak? lepas sahaja Fairy tgok citer Penunggu Istana tempoh hari, sume dok berebut nak tgok penunggu istana.. Hahaha, yelaah. Dia orang pon nak test beran. Nak tahu cam aman citer dia :P


Sampai, ada yang terkejut sbb dia kata xpenah tengok Fairy yakni SAYA rasa takut >.< LOL! Sampai macam tu sekali. Mungkin, ada logik.. ada logik. Fairy si penggemar citer hantu jadi PENAKUT stelah menonton citer tu O.o huhu. Tapi, alhamdulillah. Sekarang ni, dah cool dah. Rasa taut? Tak lagi. Dah boleh dah duduk rumah sorang3x cam dulu.. ^-^


p/s : kemy gi perkhemahan.. hurm. I'm gonna miss you My dear :) Chaiyok, sayang! I love you.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...