UNDER CONSTRUCTION !

Friday, April 29, 2011

Rakan-rakanku di Rompin. :)





Assalammualaikum, semua. Maaf, kebelakangan ini tidak meng'update' blog ni.. Fairy busy la. Homework banyak. Namun, alhamdulillah. hari ni cuti :) Ok..



Heem. Hari Isnin yang lepas, ada pelajar dari SMK Rompin datang di SMART :) Alhamdulillah, kelas Fairy antara kelas yang dipilih untuk menerima pelajar3x yang BEST seperti mereke ni ^-^


Seryes, semalam, rasa nak nangis T^T apatah lagi time3x salam3x, bermaafan ='( AllahuAkbar. sebab di dada yang hamba rasakan tika itu. Moga3x ini bukan salam akhir :) Jika masih ada jodoh, InsyaAllah, kita pasti bertemu.


To Yana :
Minta maaf jika selama awak berada di sebelah saya, awak ada terasa hati dengan saya. saya bukanlah manusia yang sempurna. Seorang yang periang sudah menjadi sikap saya dari kecil hingga hari ni ^-^ Sebab tu memang nama saya. Farihah ^-^ Jadi, jika awak ada terasa hati, saya mohon maaf, yee ? Hope kita akan btemu lagi :)


To Fiizah :
Baik awak bagitahu saya cam mana awak boleh tinggi macam tu -.-'' uuuh! jelesss ni! hahaha :D Fiizah.. Gurau3x. :) Eh, Fiizah! saya seronok berkenalan dengan awak. Jadi ingat time kat surau tempoh hari,. hahaha! :') Seronok sangat Fiizah. sama macam Yana, Saya minta maaf pada awak jika selama 1 minggu kita bsama, awak ada terasa hati dengan saya. :) Hope kita btemu lagi, yoooo!


To Zati :
hehehehe ^-^ Zati, awak comel :D Bila saya tengok awak ; first impression saya pada awak ; eh! Comelnya budak ni >.< Zati, thanks sudi bkongsi cerita dengan kami3x semua :') saya hargainya. sama seperti yana dan Fiizah. Saya minta maaf pada awak jika selama kita bkawan ni, awak ada terguris hati akan sikap saya ni. :) Saya minta maaaf , ye? Smogi kita akan berjumpa di lain hari. Aamin


To Member3xku dari SMKRompin yang sudah dianggap sebagai keluarga besar 3 Kreatif :



GOOD LUCK DALAM KEHIDUPAN ANDA! Bittawfiq wannajah ^-^

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...