UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, May 12, 2011

Kisah hari ni.



cukup sekadar Fairy kata,
'ENTAH'
Lagi selamat ^-^
Ok. Start dengan bahasa arab dlu.
bahasa arab, tak de hal.
xsush mana.
alhamdulillah, boleh.
n tercatat sejarah selama 2 tahun ni,
fairy tinggalkan satu ruang untuk exam arab.
fairy tlupa buang sampah dalam bahasa arab apa.
BLANK.
[shahirah. see? i told you yesterday !! Saya akan BLANK!]
Soalan dia ;
'Anda melarang rakan anda membuang sampah di kelas'
Ya Sodiqi! Laa __________ fil faslu
[buang sampah ; hilang sudah XP]
xperla.. satu jeeeee.
Fairy sangat takut akan karangan ni.
wat sedap je tadi tulis.
tak tahu btol atau tidak.
sbb ni rekaan sendiri..
kertas yang ustazah kasi tu, hilang.
dan, tak dapat hafal.
malam tu, siapkan kamus di tepi,
buka kamus,
tulis dan buatlah ;]
tapi, xtahu lah -.-'' tgoklah macam mana.
T, Fairy kongsi.
[anyway, syimir, hari ni, time kasih kerana kasi pinjam karangan contoh tu. atleast, ingat juge waktu exam tadi XP. syukran jazilan ala musaa'datuka, ya sodiq!]
Ok.
sivik..
HENTAM JEEEEE, labuuuu! XD
apa susah ^-^
hahahaha.
Science?
Unexpected! sekali lagi? yaaa. sekali lagi :DD
Hahaha.
xdapat nak comment la macam mana perasaannya.
sebab fairy pon macam O.O
betul ke ni soalan science?
macam...., pelik?
fairy ingatkan fairy sorang je.
fairy tanya kawan3x,
diaorang kata gak..
lepast, tanya kelas sebelah.
alah. bile kelas sebelah pon kata pelik,
mmg pelik la maknenye.
:))
so, tgok je la macam mana result nanti.
^-^
p/s : down! thanks!

2 comments:

  1. fairy. kasi sep skit.

    sme la kite yg part buang sampah tuh.

    Ya sodiqi! Laa _________ fil faslu!

    same jer ape yg zaim tulis. hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. hahaha :D time tu lah otak blank.. but, still, frust! hayyo

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...