UNDER CONSTRUCTION !

Wednesday, May 11, 2011

Memang hari ni sangat WORST='(


ok. hari ni terjadi lagi,
bagus la tu FARIHAH!
bagusnyalah.. buatlah lagi..
satisfied enough???
Overall,
worst.
kalau bukan kerana racun tu.,
hari ni tidak akan rasa apa-apa.
Ok. Kita tengok apa yang akan tjadi esok.
Pasti, Fairy akan berendam air mata..
Hamba sudah bersedia, Ya Rabb ='(
Hamba terima dengan ikhlas.
Ya, ini kesalahan hamba.
Hamba tidak dapat menemui siapa diri hamba lagi.
Hamba masih tidak kenal.
Rabbi, TUAHIZNI ='(
Ok.
Exam tadi ?
Hari ni Fairy dh nangis daaah..
Ok. Tak mampu tahan la sebak di dada.,
Air mata mengalir sendiri.
Hal ini keraanaaa,
PAPER SAINS 2!!!!!!!!!!!!!!
soalan senang,
tapi xbaca,
JADI SUSAH!!!
mmg start buke je paper,
mata dah berair dah. tunggu saat je nak gugur.
bile baca doa',
tros sebak dan,
air mata berguguran.
T^T
sedih, laaah.
sebab, Fairy n rakan3x yang lain pon tekankan pada soalan yang dianggap susah,
soalan yang dianggap senang [kami sangka tak masuk]
tutututut, soalan yang kami TOLAK, masuk, SOALAN yang kami BACA,
TAK KELUAR.
Bila tcher suruh buke paper,
belaka tersenyum.
[ada makna..]
termasuk Fairy.
tersenyum kesedihan + geleng kepala + tahan sebak di dada.
Yang bestnya kan,
tadi Fairy tanya Qurratul ;
"Qurrat.. so, how exam Science tadi?"
[ada lah yang Qurrat bebelkan. n then satu perkara yang fairy nak kongsi sehingga buat firy ketawa tgah jalan bersama dgan dia ialah :]
"Saya rasa nak tulis je kat situ 'i don't know!' "
hahahaha! i don't know..
hahahahahahahahahahahahaha :DD
Qurratul, qurratul.
lawak laaa XD
ok.
next, kkq.
boleh fairy kata, soalan dia sush???
Banyak hentam je.
bila fairy tanya soalan cam ne?
sume kata 'ok' [lawannya] :DD
Manakala, agama pule.
fairy suke.. fairy suke.. fairy suke..
soalan dia xmacam yang lepas.
yang lepas,
fairy ingat [sekali lagi] fairy menangis.
ini sume kes SOLAT KETIKA SAKIT -.-''
2 markah hilang cam tuuu je -.-''
sedap macam tomyam.
sebelum exam tadi,
solat ketika sakit Fairy tekankan,
bila menjawab ;
'Mana soalan solat ketika sakitnyaaa? O.O'
lepas exam tu,
Fairy membebel la apa lagi ;
'apa lah. tulis dekat dalam skop ada solat ketika sakit. Laa ni bila dah baca, tak kuar pulee.'
tak pasal3x kene daaah 'mulut lazeeer' gua.
[ok. Hari ni mood mmg down. Perangai berubah kejap.
mmg memberi kesan.]
apapapun, Ok laaah ^-^
walaupun ada yang berpendapat yang dulu punya lebeh senang.
hahaha :)
Astraghfirullah hal a’zim.. =’(






2 comments:

  1. klakar la post neyh. cam nk gelak golek2x je.

    qurratul. the always 9A's girl in this batch want to answer sc 2 with "i don't know"!!! it really shockable!!!

    haish!

    ReplyDelete
  2. hahaha. tahu x pe.. bapak gile tkejut.. qurratul kata gitu XD.
    satu keajaiban

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...