UNDER CONSTRUCTION !

Friday, May 27, 2011

Ok!! Bye :)





Ngeeeh. Dah cuti dh rupanya >.< Ok. Cakap tentang Runding Cara, hahaha :) Cuak tadi, sebab ma dan ayah dtg lambat. Fairy tgok jam dh pukul 9:45 , tak dtang lagi. O.O time nak gi call, eh, ada ^-^ so, kali ni bincang sikeet je dgan tcher. heeeh.


Tapi, sekarang ni , stop dulu psl runding cara. lain hari, fairy story, apa yang tjadi. Sekarang ni, main point fairy ialah :


'Wahai Pembaca Blogku sekalian, mulai esok [28Mei2011 sehingga 2Jun2011] Fairy xkan update apa3x. so, selama sminggu, fairy akan biarkan blog ini terbiar :'( Tiada benda yang akan update. kalau ada update tu, memang , SAAAAH! Saaah..., Han.... [saya xcakap] , SAH, saya bawa handphone kat Perkhemahan tu >.< haaah ! kasi cuak kejap. Tak delah. Memang, Fairy xkan update pon. :) so, korang, after 2 JUn , jengok3x lah kembali sperti slalu :) InsyaAllah, Fairy akan ceritakan [beserta gamba] ttg SukBel [Sukarelawan Belia].'


Jadi, korang. Bye. Semoga kita bertemu lagi di lain 'post' ^-^ InsyaAllah. Doakan Fairy selamat pergi dan pulang , dipelihara Allah dan sihat walafiat. Fi Riayatillah :) Maas Salamah wa illailliqa'.. Assalammualaikum.


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...