UNDER CONSTRUCTION !

Friday, May 6, 2011

Zaim Yusoff ; ini dia yang anda minta


zaim, dah scan dah :) ok, kalau awak nak save, macam ni. awak gi tkan kat gambar tu. double click. lepastu, dia akan tbuka satu page. awak save je laaa :)
bile awak tkan double click, lebih jelas sikit dan BESARRR PUNYEEE! :DD




p/s : zaim, apa-apa chatbox, ya? :) kalau ada ke yang pelik. xpon comment je post ni

2 comments:

  1. fairy. thanks you2x. hahaha. trime kasih. syukran jazilan. XD

    .pas neyh nk print out sje. hehehehe.

    .thanks a lot. <3<3<3

    ReplyDelete
  2. Laa syukran ala wajib, zaim :) <3 <3 <3

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...