UNDER CONSTRUCTION !

Monday, July 18, 2011

Luka modric, WE need You :'(








haish..
masih lagi ke?
Fairy dok tertunggu-tunggu, Bila AVB nak beli pemain,
bile nak beli,
Kene halang pulak.
sbagai contoh?




Luka Modric.




adoooi.
Tottenham xnak lepas winger kesayangan diaorang tu.
lagfipun, baru satu musim , kan?
tetapi secara jujur,
Fairy betul3x Nak Luka Modric sertai Baby Blue Chelsea.
sbb apa??



DIA AWESOME!!!
First, Fairy nak sneijder,
tapi, sayang,MU dah ambil dulu.
tape3x,, dengan rela hati.
xkesah pon, raamai lagi player hebat di dunia ni
yang boleh perbaiki midfield kita ni.



Secara jujur,
AVB dalam masalah besar dlm membentuk team yang hebat..
AVB! Tlonglah, kembalikan zaman kegemilangan Baby Blue.
If not, nasib awak sama macam Ancelotti.Sumpah, xnak ='(
Fairy akan jadi orangyang paling sdih sekiranya awak pergi, wahai AVB :'(




apatah lagi,
dikatakan essien cedere.
herm?
any option????



Tapikan, kalau Fairy jadi AVB,
fairy nak rebut Ozil , juge >.< hahaha.
-.-''
sorrylah. pasti xdapat juge tu.
ozil baru satu musim.
dia antara penggerak utama kejayaan REal Madrid.
-.-''





p/s : kita tgok lah, siapa menjadi pilihan AVB.
yang pasti, biarlah player tu boleh membantu.
sepertimana kedatangan David Luiz dan Torres.
Daripada ketinggalan berbelas mata di belakang MU, akhir3x, hanya beberapa mata sahaja :')
Yes! Go Blues.
Blues al d way ;P

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...