UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, July 7, 2011

Seminar Al-Quran Saintifik :)





Assalammualaikum.. :)
hye. eh? Actually, menegnai
seminar Al-Quran Saintifik ni dah lama dah,
26 June 2011.
Pada pukul 8 lebeh.
Di Maahad Tahfiz.
Oleh Doktor Danial Zainal Abidin ^^


Herrm.
Kami spatutnya tiba di sekolah pd pukul 7:45 pagi.
Ada satu kes,
Zaim kene tinggal bas daaah.
sian dia..



Lepastu, apabila tiba di Maahad,
masuk dewan.
Kami semua, malu.
sebab apa?
masuk je dewan, semua orang tgok.
sbb, pintu dia, di hadapan.
Ustazah Wan Mahiah pon siap kata,
malu..



Then,
Dalam pukul 8 lebeh,
start seminar.
Wow..wow..wow!
Best sangat.
ah, memang xplu cakap lah.
Ustaz Danial kan yang kasi.
So, memang tak terkata lah :)


Sepanjang berada di dewan itu,
apa yang mampu Fairy katakan,
Fairy seronok sangat.
Oh, ya.


ada satu lagi kesah.
rupanya, sedare Fairy study kat Maahad. O.o
Fairy nampak dia time kat dewan.
terkejut juga.
Tak sangke, dia rupanya di Maahad.
hahaha.
gelak sore Fairy masa tu nampak
Abang Zakwan.


Then, setelah pulang dr Maahad,
kami tangkap gamba :)





Gamba ni ketika di dalam Bas SMART yang cantik tu. ^^
hahaha.
Tgoklah gamba masing3x.
sume pandang luar.
sbb, nak tengok keindahan bumi ciptaan Allah,
melalui Bas.
Hahahaha. LOL.





Ni, aisyah n Iman.
Mereka sedang menyiapkan NIE Magazine mereka.
huk3x. ^O^


Fairy tangkap gamba bersama Ustzah Wan Mahiah Dan Sarah :D


Jangan su'zon. :-)
Ni, zaim Yusoff.
Kawan Fairy. Kawan baik Fairy.
Fairy kan dah bpunya.
Kan, dah ada Hassan >.< [-.-'']



cer tengok orang di sebalh kanan anda.
siapa tu :P hahaha.
Aina, hehehe. sorry ^.^



huhu. Iman tekun menyiapkan kerja.
Zaim :p senyum KAMBING! >.< hahaha


Tak tahulah -.-''



Ustazah Wan Mahiah dan Sarah :D



Gamba dtangkap oleh Sarah. Hohoho ^O^ Peace3x.


apapun,
Fairy sangat seronok mengikuti seminar ini.
banyak ilmu pengetahuan yang fairy perolehi.
Pelbagai hal3x yang baru yang dahulu fairy tidak tahu, sekarang diketahui.
Alhamdulillah.
:)


p/s : nanti, Fairy pdate pasal hal3x yang sebelum ini Fairy nak post. ei: derma darah. 1murid 1sukan [larian]. family day. sukbel ; sambungan day 3. majlis persaraan pengetua + perpisahan datin ezizah. Gambar foudla waktu kini. dan lain3x.


InsyaAllah, Fairy cuba cari waktu terluang..
Pelbagai kisah mahu dikongsi bersama.




No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...