UNDER CONSTRUCTION !

Tuesday, July 19, 2011

Tak de bende

[tak plu baca, xplu view. Xda benda yang nak dikongsi, selain membalas apa yang Zaim kata. Sebab, takut, dia xsedar yang saya ada komen kat post dia tu] *maaaflah. Hari ni, tiada benda mahu kongsi. Ashik menulis jeee ni. Tangan giat bkerja sangat :)

Zaim Yusoff,

y ni ke maksud awak? [click pd gamba untuk bes, zaim. manalah tahu, awak xtahu :P >.< hahaha] saya xpasti, awak tgok yang mana satu. tapi, entahlah -.-'' saya xfaham. cer, awak reply comment saya kat post awak tu. saya cuma takut, wak tak perasan je.

btw, apa maksud awak dgan bende ni pon O.O





semalam punya :O terkejut juga. Post yang semalam : Please Forgive me, Lord. I am unworthy to be your servant ; ramai view O.O

tapi, hari ni, terlambat post,. dan XDE BENDE NAK POST,
kurang ;)



so, bagi yang view3x ni, tgok post y sama je ;)
hahaha.



ke yang ni yang awak maksudkan?
saya rasa yang ni kot, sbb awak post psl audience. O.O





saya masih xpaham -.-



No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...