UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, August 20, 2011

2-1 ; against WBA


Assalammualaikum..
Hari ni, ckap pasal Bola la. Haish. Masalahnya, semalam , Baby Blue Fairy punya plawanan. Xtgok, walaupun tdo lewat. Fairy baca through twitter jer ^-^ Jarang Fairy xtgok plawanan Chelsea. But, nak buat bagaimana? mood nak tgok bola, kureng time tu. Fairy lebih tertarik kepada baca tweet orang. Apatah lagi, IM ASyraf, Mursyid Tuan Asmawi time tu tgah tweet benda3x yang bermanfaat. Mereka juga menjawab pertanyaan3x.
Kita belajar arab disamping belajar agama.
kalau korang tgok twitter Fairy, penuh, rt.. hahaha.
Ok. sekarang ni berbicara pada Baby blue. Melalui news, tweet yang Fairy baca, 1st half memang hambar. Hohoho. Tapi, goal ptama west brom, Fairy xslaahkan Alex. Sebab, itu blaku tanpa disangkakan. LOng tiba3x berlari pada Alex sewaktu Alex cube nak pass. so, masih boleh dimaafkan.
2nd half, COMEBACK yang memberangsangkan, pasti! Tu, AVB kasi kata3x semangat :D haha. kasi jampi pemain3x chelsea biar 'ok' balik.
But, nyata sekali, dr segi kaedah penglihatan, memang midfield trok. Seyes, beb. Rasa macam kosong. apa pasal la ramai sangat injured skarang ni. But, seorang yang Fairy btol3x rindu... sob3x.
































































DAVID LUIZ!!!!!!!!!
ambek korang, muke ganas gile Luiz buat tuuuuh.
hahahahahaha :D





ok.ok.
ni btol3x siket. kan comel :P
dengan rambut kenteng3x tu,
alahai..
dear Luiz,
I hope to see you soon! :D ok? hahaha! Syafakallah, Luiz. Biar cepat smboh.. Kasi tolong skuad kita yang btol3x memerlukanmu.. :D haha. rindu Luiz. *aiyaaaak! Lama lagi nak tggu Luiz.*
Cop! Dengar kata, Bukankah Lukaku akan buat debut semalam?? O.O but, nama dia xda dalam list pon. xpe3x. Nak kasi surprise untuk match hadapan le tu. :D
berbalik pada game, gol pertama kita disempurnakan oleh Anelka. Yang kedua oleh, Malouda. Bagus3x! Our Francis player. haha. Memang cantek lah gol kedua. Gerakan cantik oleh Bossingwa. Memang cantik. dia dapat twaskan 2 pemain WBA. Cross di hadapan gol, disudahkan oleh Malouda. wooow. menakjubkan!




penantian itu satu penyeksaan.
takpe, avb,. saya faham perasaan awak :)






Bos mude, tapi, bijak!
Hebat!
salute awak, pak cik AVB.
so? nyata sekali, CHELSEA MENANG! kelemahan masih banyak. Harap dapatlah perbaiki lagi.
p/s : Juan mata , InsyaAllah dtang chelsea. 2nd bid diterima valencia! :D
p/p/s : apa kesudahan Modric -.-'' dah macam Neymar la weyyyh! penat tggu.
p/p/p/s : Apapun, chelsea, wa sokong sama lu sampai bila3x la. Blues, all the way ! :D

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...