UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, August 27, 2011

Anis, ni haaah.

Assalammualaikum....
Hari ni punya post, khas untuk Anis Aqmar. Sepertimana yang awak mahukan, baju raya saya. alah, biasa3x sahaja :)





ni baju raya utk hari ptama. sbb? mama Fairy tempah. beli kain, n then buatlah., cume, mama punya cantik sikit. sbb? sbb dengan hujung tangan tu ada lah entah apa yang tukang jahit tu letak..
bagi mama, mama kata corak kain dia cantik,
tapi, Fairy?
fairy suke kain kosong, yang mana coraknya hanya sikit3x.
bunge3x tu la yang xsuke. hahahaha.
takpe, mama dah buat dh pooon :P
-.-'' smoge ayah tak baca post ni. kalau ayah baca, kantoi dh satu baju ni.
sbb ayah fairy xtahu langsung ttg kwujudan baju raya warne ni.
so, kalau dia dah tahu,
ayah!! ni baju untuk hari raya ptama.
mama sorokkan dr pengetahuan ayah :P

Ni, KONONNYA,
baju untk Hari Raya ptama kami :P
kami semua nak suruh family yang si lelaki pakai baju pink.
yalah, raya tahun ni ialah raya yang trakhir, mungkin, tuk bsama.
[hambeeek! Fairy dah tlanjur tulis! Takpelah, lagipon, selama ni dok berdalih. alih3x, korang tahu juge nanti, 5 september, tarikh parents naik mahkamah utk kali trakhir.
so? ayah! keep your promise!!!!]



yang ni,

semua beli ngan mama di Melaka.

glamour btol baju ni. adoooi -.-''
sebenarnya, ada 3 set.
satu lagi warna oren + kuning.
baju kurung yang jenis ni,
Fairy +Mama + aida, InsyaAllah akan kongsi.
alah !!! cam biasa lah :P
Kitaorang, sama saiz. :D
so, mana3x baju kalau berkenan, kebas jee!
so, sekarang, baju mama, amira dah banyak berkenan! ^______^
bila masanya nak dipakai??
hahahaha!



No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...