UNDER CONSTRUCTION !

Friday, August 19, 2011

apabila Villa menampar Ozil..

Assalammualaikum.
Fairy tak tahu sejauh mana kesasihan cerita yang Fairy trima. but, yang sedang hangat dikatakan ialah ; David Villa insulting Islam?? Dan dikatakan, Ozil marah kerana mahu defend dia punya religion. Benarkah? Hanya mereka berdua sahaja yang mengetahui. But, jika benda ini memang benar, Fairy rasa, Fairy juga akan berada dalam tempat yang sama.
*dari dulu lagi, Fairy memang xsuka dengan David Villa. Fairy masih ingat waktu piala dunia tu, ramai yang kita dia 'hen**m' [xsanggup kata].. N fairy balas dengan apa? Astraghfirullah. ni tahun lepas punya citer. memang mulut Fairy jahat sgat time tu. Fairy pon xtahu. Mungkin, time tu tgah marah, German kalah kan :'( haha. Fairy jawab :
"Dah la janggut secotek [macam tu ke ejaan dia O.O]" <- maaflah. ini dulu.




Semua orang mempunyai agama masing-masing. Sebagai seseorang yang mempunyai tamadun, kita percaya, agama kita ialah agama yang suci. Kerana itu, apabila dikaitkan sahaja dengan agama, memang isu yang sensitif.









But, itu point dia. Point dia sekarang ni, Fairy sakit tgok video ni.








pada 0.36 ; disitu, di hujung belah kiri, dapat dilihat dengan jelas David Villa menampar Ozil. Sebab apa? macam fairy katakan tadi. But, Fairy rasa lah kan [evil3x] , sebab Ozil hensem sgat, dia jeles, sebab tu dia tampar. But, agak3xlah nak tampar orang pon. Cam pompuann! apa barang menampar orang? alih3x, Barcelona menang juge!
But, kelakuan dia, memang xboleh terima. Korang semua tahu, Fairy pernah mengaku bahawa Fairy suka kat Ozil kan? Fairy peminat bola. N fairy tahu, bakat yang ada pada Ozil. Dia memang pemain yang serba hebat! apatah lagi, dia Islam. Dalam arena bola sepak, Fairy minat Ozil! nak sebut lagy? yang pasti, memang banyak, xterkata. Bola sepak, beb. Ramai gile pemain berbakat.
so, secara dasarnya, apa yang David villa buat tu memang xpatut sgat. Xpasal3x Ozil dapat kad merah. adooi.
but, kembali kepada video tu, cer check pd minit 2.50 ; apa yang Jose Mourinho buat dan kene! Astarghfirullahal a'zim. Kelakar sangat ^o^ hahaha. ada ke dia gi cubit telinga orang tu. hahahaha! Xpasla3x kene ketok. hahaha.
ok?
p/s : tgah pike nak update psl paaa skarang ni.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...