UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, August 21, 2011

Hemm..


Assalammualaikum..

Fairy rasa, hari ni, fairy nak ckp pasl BOLE JER. Maybe kerana performance the blues koot. So, banyak dok pike dr smalam hingga ke hari..

Fairy dok ingat masatu, kuar BH, katanya AVB sanggup berbicara dengan Abramovich untuk dapatkan Pato?? hehehe. Pato, dari tahun lepas lagi, sejak zaman Carlo Ancelotti lagi dikaitkan dengan Chelsea. Yalah, CA memang nak sgat Pato'. Tak silap, dengan johnson lagi.

Tapi, tu xkisah. Btw, kesian kat Gunners kalah dengan The Red. Tgok semalam time bbuka puasa. permainan diaorang thibo la. laju jeer. memang puas, but, kesian.. Xde rezeki. So, Chelsea, pernah mengalami bagaimana gunners rasa., Fairy pon sampai skrang masih lagy terasa, beeeb! kesan dia tu sungguh mdalam. menusuk ke kalbu.

so, bawa bsabar lah. nanti, hasil pjualan nasri n fabregas, wenger kasi baik punya. Cari player baik3x untuk perbaiki kelemahan Gunners. Apatah lagi, Fairy memang dr dulu salute Gunners. Kalau bukan kerana Baby Blue, nyata sekali, Fairy akan pilih Gunners ;)



bakpe tgok gamba mata yang ni macam Rooney? -.-''
nasib ada rambut.
tapi, sekarang ni, rooney ada rambut dh la.
:-)
ok la tu. sebab dia wat treatment xsilap.
baca BH hari ni.


Fairy masih kecewa. Padahal, the blues Fairy masa tu, hebat. sekarang, merundum entah siapa yang tahu, mengapa dan kenapa. adakah kerana faktor usia? n seriusly, Lampard cam dah xok. Jangan salahkan Torres. Torres tak dapat nak jaring goal kerana tiada midField yang boleh support dia! Masalah banyak kat bahagian Midfield, that's why, kita kene buat prubahan.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...