UNDER CONSTRUCTION !

Wednesday, August 24, 2011

Kancing Gigi





Assalammualaikum.
Maaf, semalam tiada post apa3x. Fairy kurang sihat sebaik sahaja pulang rumah. sakit tekak + hampirdemam [dh memang demam pon] spatutnya, xgy skolah, xpi, Fairy ni jenis degil sikit, so, pergi jer la w/pon mama ckp xperlu. Mana boleh. PMR dh nak dekat. so, xboleh miss 1 kelas pon. alhamdulillah, meskipun tadi, waktu sahur, Fairy hanya minum air + mkn kuih batik, Fairy dpat bertahan, w/pun perut ni berkeroncong, kerap kali. Tidak mengapa, kita lapar kerana Allah :) apatah lagi, semalam waktu bbuka puasa, Fairy hanya makan sedikit sgat kerana tiada selera. kita sakit tekak kan? bila telan sahaja air liur, memang menderita.
so, alhamdulillah, Fairy dh baik dh sikit. cume, tekak masih sakit, but demam, alhamdulillah sudah semboh. InsyaAllah. [mana kan tidak, Vitamin C makan 3 , Vita E makan 1 , Omega makan 1, Zinc pon makan 1, mestilah cepat semboh]
Btw, FYI, esok.... Gulp... ada injection kancing gigi @ tetanus.. Secara peribadinya, pasal inject3x, Fairy dh biasa dh. kenapa? :) adalah. kawan3x Fairy tahu mgapa. But, inject tu, pada bahagian [yang setentang dengan siku tu bukannya kat bwh bahagian bahu TUUUUU!!! kalau dekat tempat tu, Fairy rasa last kena inject waktu kecil lagi.. darjah 1, mungkin. Tapi, Fairy menangis time tu. But, kalau kat bahagian setentang dgan siku tu [maaf, fairy xtahu panggil apa tu] , xsakit. memang rasa cm gigit semot api.
orang kata sakit kene inject kancing gigi ni. ada sampai bdarah. ada yang menangis.. Fairy?? tidak tahulah bagaimana. N kini, rasa seram Fairy kian MEMUNCAK!!! nak tahu sebab apa? Menggong Fairy ni, gi bka yutube, cari pasal injection tu.. Ni, Fairy kongsi.. Gulp..



cube tgok jarum dia tuu... PANJANG WEYYYYHH!!! :O boleh Fairy lari sekarang?? sakitnya.,.
p/s : Menakutkan + Mengerikan.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...