UNDER CONSTRUCTION !

Friday, August 19, 2011

Majlis Persaraan Pengetua dan perpisahan GPK Hem


Assalammualaikum :-)
Well, sebenarnya, dh lama lepas. Baru nak update? Mmg Fairy malas sikit. time ni bawa kamera pon sbb, majlis persaraan Our Dearest 'Mudiroh' ; Datin Hajah Normah Binti Haji Abu Bakar dan perpisahan bersama Datin Ezizah. So, sama sekali, Kamera ni tidak dipegang oleh Fairy, but Aina Syamimi.
Btw, aina, banyak gamba Zaim :P apahal?? syok kat zaim kah? hahahaha! LOL. Joke! Tak delah. saya gurau je. jangan ambil hati , aina oi.
so, overall, pada hari tu, dapar cadburry free , salam with the datin's'. Ucapan oleh mereka berdua. Bila ingat kembali, sebak. N seriously, Fairy rindu dengan kata3x pengetua ;
'Murid3x SMART yang cemerlang, gemilang dan terbilang.'
Setiap kali perhimpunan, pasti, pengetua akan cakap macam tu. so, bila sudah tiada, memang la kita dapat rasa, kan?






Btw, Aina. Thx untuk gambar ni.
TERSERLAH KERAJINAN saya di dalam kelas :P
hahahahahaha!






Zaim..
eh, zaim, cool lah gamba ni.
;)





Botol air tu, Fairy rindu.
sudah hampe sebulan Fairy xgunakannya.
haha.







Zaim tgah belek3x buku latihan,
but, Farhan O.O
errk? komik ke tu? O.O
tak pe. berfikiran baik.
Buku latihan gak tu :P




Yer. Time ni, Fairy beri Ustazah Amirah pancake.
Ramai classmate yang xpuas hati.
sbb apa?
Sebab diaorang nak itu pancake.
cop! Pancake tu nampak cam xbest dan xmenarik.
But, don;t judge the book by it's cover ;)
Pancake itulah yang menjadi IGAUAN kelas,
sampai ada yang sanggup bayar;
Rm50 seTELAN. <- bohong dah ni.
Tak de la,
ada yang sampai nak beli. suruh Fairy jual.
Banyak cantik :P
Penat tau?
pagi3x kene bangun awal nak siapkan pancake :P
so, thats all.
Post seterusnya pula.
Hari ni, nak post banyak3x!

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...