UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, August 21, 2011

Satu hal ttg AVB :)

Assalamualaikum.
heeeh? bola lagy.. see? memang kemaruk btol Fairy ngan bola. Masalahnya, fairy nak post something, but a, gamba still xscan. sbb, xdapat nak cari.. Still dalam progress mencari lah. gamba tu memang sukar nak cari. sbb, itu gamba paling bharga. n, tersimpan rapi. disebabkan, tersimpan rapi tu lah, yang sush nak cari sbb dah lupe! but, don't worry, nanti akan jumpe juga. after exam, fairy akan cari.. jangan risau. korang xkan menanti.. penantian mmg sat penyeksaan. :P hahaha.
Btw, AVB. haaah. Andre Villas-boas. Bakpe 3 post utk hari ni ashik ada sahaja nama dia. :P haha. dah nama pon bos Chelsea. Ofcoz lah. Dulu, Ancelotti pon same, kan :P [bg korang yang sokmo baca, mmg tahulah. bagaimana zaman kejatuhan chelsea tahun lepas, fairy banyak minta tlg CA utk perbaiki kelemahan.]
AVB, memang kita tahu dia ni BRILLIANT. Tak boleh disangkal lagi. Umo, still mude dibandingkan dngan CA, JM, AF, AW , RH, PG dan banyak lagi. Korang paham3x la nama3x manager tu. :) Memang dalam arena bola sepak punya manager, dia antara termude..
Yang pasti, contoh, pemainan smalam, drpada formation 4-3-3 , dia tukar kepada 4-4-2. Dengan penggantian malouda kepada kalou. Ivanovic kpd Alex. Memang, lepas pertukaran, cantik. Kawalan bola pon hebat [dh tgok dh game tadi :P] so, dia memang hebat. Percaturan dia menjadi. n , itulah hasil dia. 2-1. :D




aiyaaak.
puas mencari gamba AVB yang tiada jambang.
but, ni ada lah sikit. tapi, xjelas kelihatan.
sbb,
dia kira ada style lah bila jambang tiada ;P
Mungkinlah, Fairy ni, dalam bidang3x berbeza, Fairy ada idola Fairy sendiri. Dalam penulisan ; habiburrahman. Permainan bola [top 3] ; [striker] aguero, el-nino, messi. [mf] ozil, McEachran, modric. [defend] lucio, ivanovic, luiz. manager ; AVB, JM. Idola ; tiada yang plu diragui lagi.;Imam Muda Hassan.. so, setiap arena yang ada di dunia ni, Fairy ada minat
Yang membuatkan Fairy minat kat avb ni, ada satu hal. :) hehehe. Fairy suke style dia. Bersahaja, tapi, brilliant.
xtahan la kalau tgok waktu chelsea dr score goal. [gamba 2 post yang lepas], korang tgoklah. betapa gembiranya dia. hahahahaha!!! Bila search gamba dia, Fairy suke gak. sbb, gamba dia banyak buat kelakar. cemek bibir la itulah inilah. hahaha. cam bebudak je..
p/s : ops! ada yang Fairy rahsiakan.. Rahsia btol :P mmg S T Y L E lah. :D
p/p/s : Syi'runka kal'hu' <- O.o haha.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...