UNDER CONSTRUCTION !

Wednesday, September 14, 2011

14 September 201114 September 1996, itulah tarikh dimana Fairy dilahirkan.. Pada waktu pagi.. 15 Tahun sudah, usia Fairy. Dan pada itu, makin meningkat usia Fairy, makinlah Fairy sedar akan apa3x yang Fairy tempuhi. Kembali memikirkan hal-hal lalu. adakah semua ini jelas bagi Fairy? ya. sangat jelas.


Fairy scan, kad yang Mama kirim. Tepat pukul 12. Fairy menangis membacanya. Entahlah. Fairy banyak salah dan silap pada mama. Even, Fairy gagal menjadi anak yang baik buat dirinya. dah3x. Fairy xmahu nangis3x. apapun, Fairy ucapkan terima kasih pada rakan3x yang wish bday. Doakan Fairy berjaya, ya? Fiddunnia wal akhirat. InsyaAllah..


Ustazah Amirah, wish awal3x lagi. Pukul 10. :) Officially, dia no 1. n then, tepat pukul 12, baru mama n ayah.
Fairy ingat tadi, ustazah hamidah wish bday Fairy, dia cakap apa,


'happy besday. tak potong kek ke?' <- tgelak sebentar. hahaha. adalah sebab mengapa xpotong kek. Lain hari lah kita potong kek, InsyaAllah :P Tharu btol time Ustazah wish. Sumpah, nak nangis. kata3x ustazah tu. hermmm.
*btw, anis, jika baca, jangan jeles. Tahun depan, ada lagi :)*
thanks to Ustazah Amirah, Ustazah Hamidah, Puan Norliza, Teacher Asdayanti, Puan Rohaida n all, for your bday wish. Fairy akan berusaha lebih, untuk mendapat keputusan yang cemerlang demi kalian semua. Syukran jazilan..


p/s : Fairy tak sangka. Pada hari jadi Fairy, fairy temui sesuatu yang tidak terduga.. Percayalah, sekiranya Fairy kata, tiada yang akan mempercayaianya.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...