UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, September 18, 2011

Chelsea vs Man U ; 1-3




 Oettokajyo??






Sepertimana yang korang sudah sedia maklum, chelsea kalah 3-1 di Old Trafford. Kekebalan Man U di halaman sendiri, mmg xboleh dinafikan.Even, season lepas, rasanya, diaorang xkalah lagi di OT. But, biarlah tu. Secara dasarnya, sekiranya kita dapat memantapkan lagi cara penyudah yang disia-siakan pada minit3x awal, kita dapat mendahului Man U. Ramires + Torres. 2-0, sepatutnya.




Fairy memang puas hati dgan match hari ni. Walaupun kalah, but, apa yang boleh fairy kata, TORRES BANGKIT! Membara api dia hari ni. Uish.. Bahaya btol tgok dia. Cuma, xde rezeki je dia nak buat hatrik! ;) 1 goal. bolehlah. Thx to Torres!




dengan goal2x Man u yang offside la itulah inilah. Fairy malas nak bahas pagi3x mcm ni. apa yang Fairy nampak, banyak hal yang xsepatutnya dilakukan. Fairy xpaham, apa motif still letak Lampard sebagai 1st line-up? O.O sbb, prestasi Lampard bukan dalam keadaan tbaik. N, Luiz?? kenapa tidak diturunkan? -.-'' 




But, pujian perlu diberikan kepada Torres, skali lagi, ok? ;) sbb, hari ni, dia hebat! ahhh. sukar untuk di'describe' kan.. Mata, hari ni, kurang mnyerelah. But, Ramires. Woww! Taktik xcantik sangat, so, harap avb boleh perbaikinya.. lgpon, fairy boleh kata, kali ni kalah, Fairy halalkan ;P haha. xkisah! sbb, ini baru pmulaan mereka. Fairy dh nampak peningkatan bgi masing3x! So, untuk match strusnya, Fairy xsabar ^___^ sbb, Fairy yakin, kita sudah BERSEDIA! Yeah..




Fairy nak kongsi, chat, korang bacalah.














n, Fairy balas :







shhhh. senyap3x je, yang kononnya Fairy ni bukan orang yang reply tu.
Fairy ; chelsea1.
fairy bukan xnak tulis Fairy, xpi, lbh selamat, kalau Fairy xtulis itu Fairy.
Lgpon, xtahan la, dia dok mgutuk chelsea.
Fairy bukanlah seseorang yang sehingga sampai orang kata 'BETUHANKAN' bola,
but, Fairy hanyalah manusia yang macam xsuke mpebesarkan hal yang remeh.




Gaduh kerana bola? apa kes?
Tambah dose kerana bola? senang dpat dose, kan?




But, knapa xboleh nak cuba, eratkan silaturrahim kerana bola.
Itulah motif sukan dalam islam.
ni, tambah dose. Free macam tu je.
kerana ap? BOLA.
hahahaha. kelakar!





esok, Fairy nak tgok, ada apa3x balasan xuntuk apa yang Fairy postkan tu.
kalau dia marah, bar Fairy tunjukkan url blog + nama kat situ. biar menyamar dulu ;)
korang, senyap3x je laaah :P




2:30 pagi ; tamat menulis.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...