UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, September 3, 2011

Kami.. Budak3x september :)





Heeeeh. Ya. Ya. Kamilah 'bunga3x' yang lahir pada Bulan September.. Bulan 9. hahaha. start with Najwa, then, Fairy, then, kami dan diakhiri dengan Shahirah..


Najwa ; 6 september.
Fairy ; 14 september
Kemy : 21 September
Shahirah ; 25 september.


Cakap psal bday, of coz kene ada hadiah. n cakap pasal hadiah, fairy ingat, still ada seorang lagi yang Fairy xkasi dari tahun lepas. arghhh! ni sume sebab otak ni yang kuat pelupa. Shahirah, the young'est'.. atooooi. don't worry. ;) tahun ni, dia dapat 2 hadiah. special laaa tu. dapat 2 sekaligusss :P nak tahu apa? ngahahaha. Senyap3x je la dulu ark.. dah kasi, baru kecoh. btol x?? :P




Ouh. lupe. ramai lahir bulan ni :P termasuk si boboiboy ime! hahahahaaha!sannah helwah untuk korang yang menyambut bday hari ni, minggu ni, bulan ni dan TAHUN ini. hahaha -.-'' sewel kejap..



No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...