UNDER CONSTRUCTION !

Friday, September 2, 2011

Kenangan Dulu :')






Siapa masih ingat akan gambar ini? n siapakah lelaki di dalam gambar itu. well, bagi pengikut setia, mereka tahu, kerana pd akhir tahun + awal tahun [dr bulan 11-3] , Fairy memang tgah syok kat dia :) heeeeh. Ketika itulah , dia penyembuh la dikatakan. hehe. Sama sahaja seperti IM Hassan. But, cara dia berbeza dengan IM Hassan. Fairy akan tersenyum apabila mendengar suara dia. Tapi, IM Hassan? Fairy akan tersenyum apabila melihat dia tersenyum + mendengar suara dia ketika membaca ayat-ayat Al-Quran.
Tidak lain dan tidak bukan [sudah terang lagi bersuluh] nama dah jelas3x terpampang kat gamba atas tu :P;
LEE SEOK HOON!!!
Bekas suami Fairy, dialah :P hahaha! Antara sebab mengapa Fairy xsuke kat dia dah, n cerai adalah kerana ; rambot dia -.-'' dia dah xbuat rambut cacak gitu. xcomel ='( hahahaha! But, still, Sg Wannabe, ttap Fairy minat cam biasa. Suara tetap , maintain. Tak mungkin berubah ;)
Tengok gambar bawah ni, kerana terlalu meminati Sunshine [panggilan Lee Seok Hoon , dahulu] , Fairy siap letak gamba dia, lagi :P hahahaha. ngadesh >.< dah nama pon minat kan. sebab, suara Sunshine, semua orang akui, memang merdu, meresap ke dalam jiwa. Diyakini 100%!




dahulu, Fairy sanggup korbankan waktu utk tgok dia di apa ke alah la pulak nama show tu. School, apa ke school. Tak ingat lah, kat kbs, stiap hari khamis pukul 5 something. lupe dah.. N then, Fairy download sume video, banyak, beratus video hanya pasal dia. memang penuh disk time tu!!! berpuluh-pulus gb, Fairy upload -.-'' hanya kerana DIA! hahahaha :D
apabila diingatkan kembali, tempat dia sama sahaja seperti Im Hassan lakukan :) mampu membuat Fairy tersenyum dan melupakan seseorang + menyingkirkan kesedihan. sungguh! Fairy xtipu. cume, sayang, raja tetap raja. manakan boleh, putera raja mengambil tempat raja sekiranya raja masih belum mangkat. betul x? [ok! ryte! apa yang Fairy cakap ni -.-'' lupakanlah]
sblom banyak benda yang fairy tulis dengan xbtol, lebih baik Fairy berhenti dahulu.. Bye. Assalammualaikum.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...