UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, September 1, 2011

Raul Meireles, welcome to BRIDGE!!



Assalammualaikum..
Jendela perpindahan dah tertutup. so, tunggu januari depan untuk window transfer yang seterusnya. Setelah tidak mendapat Luka Modric kerana Si Levy tu xberi izin untuk bpindah, abramovich xkan berdiam diri. avb pon sama. xkan nak tengok jentera tengah kita yang kosong, kan? but, still., kita masih kosong untuk playmaker!
We need Modric untuk melengkapkan skuad yang akan membarisi pemain3x yang hebat. apatah lagi, dia memang seorang yang kreatif. n , kita perlukan khidmat dia. Btw, chelsea ada Josh McEachran, seorang yang dikatakan akan jadi 'the new lampard'. tapi? adakah avb akan turunkan dia di dalam kessebelasan utama? Padahal, kita boleh tgok 3 game sblom ni. Josh masih xdisenaraikan dlm 11 line-up.
Tapi, itu, Fairy xkisah. apa yang Fairy kisah sekarang ni, wpon kita sudah ada pemain tgah yang cukup selepas kehadiran mata, but, ok la, dengan meireles ni :P cume, dia duduk di liverpool selama 1 musim la koot.
lgpon, Fairy ingat season lepas, waktu chelsea lawan liverpool. 1-0. tak perlulah citer goal dia, sebab post tadi fairy ada citer siket, kan? Fairy just ingat, waktu dia buat goal tu, Fairy cakp dia 'pak cik tattoo' adoooi -.-'' tangan dia penuh kot. Tapi, tak pe la, itu hak dia, kan? yang sekarang ni, waaa malu beb! sebab, skarang dia sebahagian drpada baby blue. waa kutuk pmain waa sendiri! hahaha.
[ckp macam ni, ingat kes benayoun kene tendang dengan bossingwa. last3x, teammate weyh!! Ouh! Benayoun dah bhijrah ke Arsenal. ; loan. oklah tu. ksian arsenal skarang ni. kalah trok btol!]
so, pembelian meireles mmg mengejut. sangat mengejut. macam perpindahan januari lepas. Pembelian Torres + Luiz ; sangat mengejutkan! Torres! Macam xpercaya. padahal masatu, banyak rumour kata pato, johnson la itu lah inilah. last3x dapat torres n luiz :') haha. bsyukur deeeh.
[Torres, wpon awak buat goal masih sikit, Fairy still menaruh harapan drmu! bcoz, kitaorang tahu, Torres boleh!!! Yeahhh :D]
apapun, Meireles, welcome to bridge! smoga dapat memberi khidmat bakti serta membantu Chelsea mjuarai trofi EPL season ni! Yeaaaah!! n sangat yakin, kali ni, kita mampu.. tersangatlah mampu. kehadiran MATA@perMATA kita, memang memberangsangkan pemain. confirm! N we're thirst for victory.. ;) Meireles, Farihah Amirah Binti Ahmad faiz menyokongmu! YeaH! Keep the blues high!!!
p/s : ahh. secara jujur ni, jeles dgan Manchester City. Sume pmain btaraf dunia dia kebas koot. tp, apapun possible. Xperlu gentar lah dengan man city tu, buang masa. Dia kira macam messi. btaraf dunia. hebat! no 1! masuk argentina? O.o apa jadi??xda backup. so, apa yang penting? kerjasama!!! yeah!
p/p/s : modric? kita masih plukan dia, sungguh! perpidahan januari depan, serbu dia. time ni, tgoklah levy, macam mana, n apa jadi kat modric. pmain dah nak kuar, dia halang pule. so, kita tgok macam mana kedudukan tottenham. adakah sebaik yang disangke? eh, parker masuk x white hart? masih ttanya. apapun, crouch dah pindah ke stoke.. ita perlukan seorang playmaker yang kreatif ;)

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...