UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, September 1, 2011

Raya kedua ;)


Assalammualaikum
Hari kedua, kurang aktiviti siket. bangun , macam biasa. then, makan.. then, prgi rumah saudara yang lain pule. sambong, setelah semalam kepenatan :p hahaa. di melaka, ramai, masalahnya. nenek masak mee kari hari tu. uish.. sedapnyaaa. Terliur ni ha time menulis. aiseeeeh.. Jujur ni, rindu nak makan ^___________^ hahaha.
So, hari kedua ni, preparation untuk pulang ke kuantan je ni. sblom pulang, tangkap3x gamba dengan baju WARNA PINK ni! hahaha.
Gamba bawah ni, biasalah kan. baru3x nak bersiap. Fairy xtahan tgok bilik tu. haha. messy sangat. biasalah. dah nama pun balik kampung. mungkin tidak sebest di rumah, tapi, at least, hati banyak senang, kaaan? ;) Bersyukur masih tidur di katil, ada orang, tidur di lantai jee. sebab apa?? sebab bilik xcukup. hahaha. ye dop??




















Orait.. ni gamba3x yang kami tangkap sblom berangkat pulang..
pulang dr melaka ke kuantan pd pukul 6 petang.
sampai, pukul 9 lebih.
mmg lewat kitaorang pulang, sebab apa?
Kes gamba ni.
hahahaha.





















di dalam kereta, otw ke kuantan ;)










so? conclusion, memang jam.. kita boleh tgok kereta berbaris panjang. fuyyo! Fairy banyak tdo je. kejap je, lelap dh. malam tu, terus segar sampai pukul 4 pagi O.O kalau korang tgok twitter siap boleh reply3x lagi ttg bola. oh. cakap pasal bola, chelsea sign raul meireles. Shock signing, seriously :O
welcome to stamford bridge, meireles :) Fairy still ingat, disebabkan pak cik ni, chelsea kalah 1-0 pada season lepas -.-'' aiyaaaaak! masih tbayang goal dia. sepakan lencong dr gerrard terhadap meireles yang berada di hadapan pintu goal. runtuh sudah harapan unuk menang time tu :P haha. itu, dulu.. sekarang? meireles sebahagian drpada kami. eh, xnak ckp banyak. lepas ni, fairy post ttg meireles ;) hahaha.
oklah. tu je Coretan daripada Farihah Amirah Binti Ahmad Faiz pada post kali ni. karang panjang3x, korang juge yang 'nak muntah' <- saya xmengutuk sapa3x eh, anis, zaim, shahirah, najwa n budak3x 3k. :P awak je la tu yang pike. hahaha.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...