UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, September 15, 2011

Syukran Jazilan, Ustazah Amirah..



Alhamdulillah. Baru 2 jam, sampai rumah.. Pulang dr tusyen arab tadi.. Ada hal yang ingin Fairy kongsikan bersama. Perlahan-lahan dulu. Jangan tros straight forward :) Mula-mula, kita start dengan, apa yang blaku hari ni.




Di sekolah, ada lah sambutan, perarakan sume tu. Untuk pertama kalinya, murid3x dibenarkan memakai baju kurung + melayu, warna-warni.. bagi pompuan, tudung mesti hitam. But, form 3, form 5. xperlu. pakai baju uniform biasa. hahahahak. ramai jeles :P Fairy xjeles. sbb, Fairy pakai baju PJ. Kalau Fairy pakai baju uniform sekolah, mungkin jeless.. :P




N then, kelas sejarah, petang, cam biasa. Balik rumah. rehat kejap. Tgok cd kejap. cd apa? hahaha >.< ada laaaah :P




Lepas maghrib, Pergi tusyen.. Lewat sungguh Fairy pgi tusyen hari ni. 20 minit lewat. sebab apa? ada hal yang plu disiapkan. nak tunggu mama n ayah dahulu. hahaha. so, ok la tu. sebaik sampai tusyen, buat la handout yang diberi. Latihan pengukuhan. Satu sahaja yang salah -.-'' spoil je soalan tu, ork, Fatin, Shahirah, Husna. Tak kisahlah 'Min ke, fi ke' :P 




n selepas buat tu :

"Nanti lepas siap buat, kita makan donut. Sempena birthday Fairy."









TERKEJUT MACAM NI, MAAAAAK!
abuji, thx untuk gamba ni >.< hahaha. lawak laaaa.













Fairy pun, dalam hati. Tahan malu je la. Tidak tahu untuk berkata apa. N then, Ustazah cakap, mula3x Ustazah nak beli kek kat skolah, n celebrate. Tapi, ada lah perkara-perkara tertentu yang xboleh dikongsi di sini, hanya kami [budak tusyen] sahaja yang tahu.., so, xperlu. Haha. Alhamdulillah. Lgpon, Ustazah tidak perlu pun buat begitu, sebenarnya.. :'( Membazir duit jee. sob3x. :'(



Sungguh, Fairy terharu.. :(



N then, donut sampai, pada waktu3x nak balik. kitaorang sume makan.. 

*Aiman hari ni, jadi Ustaz. Dia pimpin doa'. 'Ustaz Aiman'* <- stlah disuruh Ustazah. sempat dia tolak-tolak dengan M. Hanis lagi. ish3x.



Fairy makan lambat sekali.. Padahal dapat donut, first sekali. ye ke, first. 3rd la. Budak lelaki ambil dulu :P Warna Pink, strawberry.




"Fairy, padanlah. Donut warna pink. Baju dan tudung warne pink." Ustazah cakap. Husna, gelaaak :P Ngader punya budak. saya kan pinky girl, Husna :)

Balik, salam ustzah. Ucap terima kasih. dan, bye3x..














Overall, Fairy terharu sangat. Nak-nak lagi, bday Foudla [anak Ustazah] n Fairy hanya satu hari je beza ;) Syukran Jazilan, Ustzah. Fairy akan lakukan yang tbaik. Ustazah selalu beri kata3x perangsang pada Fairy. N, itu membantu Fairy. Memberi semangat pada Fairy. Ustazah sentiasa menjadi guru serta ibu yang baik. sentiasa ada di sisi untuk mendengar luahan hati ini. serta menjadi seorang motivasi juga pendengar yang baik. Fairy tidak mampu membalas jasa Ustazah sehingga bila-bila. Uhibbuki abadan abada, Ya Ummi.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...