UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, October 8, 2011

3paper sahaja lagi

Assalammualaikum. Post ni fairy post spendek yang mungkin, kerana fairy xpost melalui laptop. Nak tau sbb apa? Internet buat hal. So., tpakse gune bende ni lps download application utk blog.

Haaaaah. Alhamdulillah, sudah selesai 6 subjek. Jujur fairy kata, soalan yang smart buat nak dibandingkan dgan pmr, uishh. Macam langit dn bumi. Soalan smart, mencabar. Soalan pmr, xsenang dan xsusah. Alhamdulillah, tenang.

Subjrk y fairy takut ialah, sudah pasti sejarah.. Ramai org kata, soalan pmr kacang je. Smart je yang sush supaya kita tbiasa dengan soalan3x y jenis begitu. Dan, kelmarin. Mungkin benar. Tp, xdelah sampai kata kacang kan? Ada y sush, ada y senang :)

Slepas last paper kelmarin, fairy dh rasa MACAM merdeka. Hahaha. Klakar kan? Padahal, ada tiga paperr lagi. Yakni, math, kh dan arab. Ustzah rohana ada pesan, jangan over confident nanti kita lalai pule n ambil mudah. So, fairy tetap akan berussha, kan?

Allah sdiri ada bfirman dlm surah Al-Imran(ayat? Xingat laah pule. Mungkin kalau fairy tulis, korang tahu)

"Faiza azamta fatawakkal a'lallah. Wallahu yuhibbu mutawakkilin."

Sesudah kamu berusaha, bertawakallah kpd Allah. Dan Allah suka akan orang y bertawakkal.

We do the best, God do the rest..
Doakan fairy eh? :) supaya fairy mudah mjawab soalan yang bakal mnyusul nanti.. Aamin



No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...