UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, October 23, 2011

Pengurusan Jenazah..




Hari Rabu lepas, ada Pengurusan Jenazah untuk Murid tingkatan 3. Best la. seronok sgat sbb kita dapat tgok orang kene kafan termasuk insiden3x yang sangat melucukan! Hahaha! Kami siap boleh bergelak ketawa time Ustazah jemputan tu 'kafankan dan mandikan' Shuhada and Aznita. Hahaha.














Masa untuk menunjukkan cara3x menyediakan kain :)


















Lepastu,
mandi.. 
[Gambar untuk mandi xboleh tunjuk..
plu menjaga aurat seseorang muslimah]

















and , wajah pun ditutup..
Arghhh.
macam mana perasaan aznita on that time.
tak dapat bayangkan.
mesti insaf..







part kafan3x ni lah yang kelakar.
hahaha.
"pocong"
sbb, aznita, dalam keadaan menutup macam tu,
dia gi bangun!



Fairy,
mmg suke tgok citer hantu.
Tapi, untuk cerita pocong,
seryesly,
Fairy sangat xboleh dengan crita pocong!
Fairy akan jadi ktakutan.









so, after pengurusan jenazah, thx to Teacher Mastura. Kasi keje.. Kalau x, memang bosanlah -.-'' Memang keje Fairy n kemy kat bilik guru je. Hari tu, berebut cikgu nak kita orang berdua sampai terpakse pusing satu skolah cari budak form 3 yang leeeen.. hahaha :D

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...