UNDER CONSTRUCTION !

Wednesday, October 12, 2011

PMR ; TAMAT.



Secara Rasminya, Fairy telah tamat menghadapi PMR pada Hari Selasa , 10:40 a.m! Hooray! Ahhh! Xterkata Fairy :') Rsa terharu sangat sekarang ni. Exam arab semalam, masing3x tersenyum. Hahaha. Terbaik la soalan arab tahun ni! 



Nak buat cerita, semalam, kerana xsabar sangat nak tamatkan PMR ni, lepas siap jee buat arab, ada dalam sejam masa lagi. N then, selama sejam tu, Fairy buat semakan + TENGOK JAM. Hahaha. setiap minit tgok jam.Bukan sebab apa. Just macam, teruja nak tamat. Sampai Fairy dh tak sanggup nak tgok jam.. Bila minit3x akhir, barulah Fairy kembali tgok jam n kira berapa saat lagi.




Akan tetapi, jam Fairy meleset daripada perkiraan Ketua Pengawas tu. [terlebih 1 minit 07 saat] Fairy tgok depan, nampak je Ketua Pengawas pegang mikrofon, aiyaaak. seronok.. seronok.





Fairy dh siapkan list dh nak buat apa semasa lepas exam ni.
Habiskan citer Life Is Beautiful. Baca Novel yang banyak tinggal! Beb! Tahun ni, Fairy LANGSUNG xbeli novel, sebaliknya banyak pinjam dengan Kawan! Haaaah. so, sekarang, sambung! Tahun depan, tahulaaah :P naaak beli je novel macam biasa. Kalau dulu, ayah siap bagi duit bulanan untuk beli novel la. Lebih kuranglah. sebab, Fairy memang suke membaca novel.

N banyak lagi :P




Yang pasti, sekarang, Fairy rasa 1/3 beban dah tiada. Hilang dah. Xplu nak pike sangat. Xplu stress pasal exam. tdo lambat sume tu, It's over now. Namun, yalah. Itu hanya sementara.



 Tgok abuji dalam gambar ni. Bapak bsemangat belajar. 
Keputusan akan diketahui nanti :D so, xbebas sepenuhnya pon. SPM menanti :)




Btw, tadi, sekolah, agak bosan la. Bila dah tak belajar, buat la aktiviti. Aktiviti hari ni permainan. Fairy main bola jaring.. Bola Jaring? -.-'' Satu hal yang Fairy xdapat elak bila main bola jaring, JATUH! -.-'' Lagipon, padang licin! Macam biasalah.. Hahaha. Kaki Fairy luka :D Woww! Syok tadi bila basuh kaki! Pedih!!! Uissshhh. Tak terkata.


Penat betul..



Bagus, bagus. Al-aqlu Salim Fil Jismi Salim :DD








Then, lepastu, buat aktiviti sendiri. Pukul 12 t/hari, gi duduk depan TMK untuk check bacaan dalam solat masing3x .. Lepastu, kami main UNO! Bermula 12:15.. Cube korang teka, berapa lama kami main? Secara official, 2jam 15 minit!!!! Lamaaaaaa sangat sampai Fairy rasa mengantuk. BUt, Fairy uno awal sekali. NUMBER ONE! Hahaha.. Tu pon, nasib je. Sebab, sepatutnya Sarah yang Uno dulu, tapi dia lupa cakap Uno Game, kene tambah empat card lagi.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...