UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, October 30, 2011

Ubah taktik, AVB

Sorry ye. Ni, Fairy baru sahaja buke Blog.. Tgok dah pukul brapa? 2:24 a.m. So, post y Fairy janjikan , esok, ya? Sebab, post tu, mungkin panjang. Lepas skolah, InsyaAllah.. So, Fairy gantikan dengan post ttg Bola, laaah! Kekalahan Chelsea pd Arsenal dengan 5 kali bolos.. uish. sumpah, xsangke! mmg Fairy speechless.
Defend Chelsea kurang. Umum semua tahu, kita ada John Terry, David Luiz, Ivanovic, Cole, Bossingwa, Betrand, Ferreira. Tapi, dengan "Bossingwa" yang sokmo masuk kesebelasan utama, Fairy xjamin kita mampu dpat clean-sheet. Fairy suka cara Carlo Ancelotti lagi! Bossingwa sokmo di bench, xpi, Ferreira pulak sokmo kesebelasan utama.
Malah, banyak ksilapan, kerana dia. -.-'' Dan, yang buat Fairy marah dengan AVB, sbb, dia XKELUARKAN LUIZ! Hanya kerana Luiz sebab penalti waktu lawan QPR, kita kene hukum dia! Fiirlah sikit, ksilapan tu Normal! Ini football. Bende3x yang mgejut, sokmo blaku. Luiz perlu digandingkan dengan Terry di Centre Back! Ivanovic ganti Bossingwa di Right Back. Cole, stay!
Fairy harap, AVB dapat pbaiki kesalahan ini. Luiz perlu dijadikan kesebelasan utama. Attack dah cantik, defender pula yang buat kacau. Tak tahulah. Itu, dari pandangan Fairy. Malah, Fairy tgok gak komuniti Chelsea, perghhh. dia orang pon spendapat dengan Fairy!
Think AVB, think!
Ivanovic - Luiz - Terry - Cole
[midfield , pening sikit. Kita ada banyak option. Lampard, Meireles, Ramires, McEachran, Romeu, Mikel, Malouda]
Sturridge - Torres/Drogba - Mata

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...