UNDER CONSTRUCTION !

Friday, November 18, 2011

Bersabarlah, Mawaddah..











Melalui mesej tu, jelas sangat, Mawaddah dapat 4A1B dalam UPSR. Sepertimana yang kita sudah sedia maklom, Keputusan UPSR dah keluar dah , kan? Well, tidak tahu mahu kata bagiamana. Alhamdulillah, adik Fairy, Aida Sabrina dapat 5A. But, adik Fairy yang sorang lagi ni, dapat 4A1B.




Sayangnya, Fairy xbleh nak bantu apa-apa sejak berpisah lama dengannya. Sangat sedih mendengar khabar dia memperoleh 4A. apatah lagi, dia menangis tatkala mendapat result sdemikian.. Sebagai seorang kakak, mesty Fairy sedih. Lost contact dah pon. yang buat Fairy tahu akan dia, adalah dengan, tanya kawan3x dia akan dia. Kiranya, kawan3x menjadi orang tgah antara Fairy n dia :)




To My dearest Mawaddah,
Kasih sayang akak pada Mawaddah, xpudar :) Kita kekal macam adik-beradik, sayang :) Mawaddah, Laa Tahzan Ya Habibti.. Allah akan bersamamu selalu. Akak tahu kamu sudah berikhtiar semampu mungkin. Tp, ketahuilah, ada hikmah di sebalik semua ini.




Mawaddah,
Peluangmu untuk terus berjaya masih terbuka luas. Masih ramai di luar sana yang memperoleh 4A, tapi mampu berjaya dengan megah dalam PMR dan SPM. Malah, ada yang memperoleh 5A tersungkur lemah dalam PMR dan SPM. Itu bukan jaminan untuk berjaya, sayang. Selagi Mawaddah berusaha, Mawaddah pasti bjaya. :)




Adikku,
Selamat maju jaya! Bittawfiq wannajah, sayang! Allah memberkatimu, Habibti Mawaddah!


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...