UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, November 19, 2011

Dinner Form 3..





Dinner ni dah lama, 8 November 2011. Dah sebelas hari brlalu, ark?? hahaha. Secara dasarnya, Fairy tgok, ok lah , Alhamdulillah. bila part3x yang Fairy rasa tidak wajar, Fairy keluar. Kita kena faham juge, pemikiran orang dengan kehendak diri seringkali berbeza. Biarkan apa yang berlaku, apa yang boleh kita buat, slagi kita mampu elak, kita elak sedaya mungkin :) usah dtanya 'apa, kenapa, mengapa, bagaimana'.. Kita terus kepada gambar3x dan apa yang KAMI lakukan.. :)




Hari itu, Eirina tido umah Fairy.. dia FLY dari hostel. hahahaha!





Di dalam dewan.. selsai pdaftaran n sume.. Tgok masing3x punya baju. bwarna-warni. Fairy? Hitam sahaja! Ada pink >.< Kerongsang dan corak bunga di jubah :P hahahaha






 




tgok diaorang! Comel sangat hari tuuu. 












ini dia, prince and princess kita. Sebelum ditabalkan mjadi prince and princess, mereka sudah pun bgambar bersama, beb!! amboooi >.<


Seterusnya, gambar selepas ni, sewaktu Fairy and Kemy keluar dewan. Jalan-jalan, round3x.. Sepertimana yang Fairy kata, selagi boleh elak, kita elak lah. Fairy bukanlah manusia sempurna. Tapi, Fairy juga punya pemikiran sdiri. Hal-hal yang "..........." kerap berlaku, xboleh nak disoalkan lagi mengapa. Macam mana nak elak? Fairy tanya juge Ustazah, kalau3x bende3x macam tu blaku, kita nak buat mcm mana?

LARI!



















Dah mahu balik daaaaaah >.<




Bergambar dengan Zaim :)
Dia kawan baik Fairy.
apatah lagi, dia prince of the night :P





prince and the princess ^_________^







saya dapat flower dr ekin.
pinjam seentar, princess :)








so, begitulah aksi3x kami di malam itu. Yang bertuah, mmg bertuah sgat. Dapat hadiah, fuyyo. hahahahaa! Malangnya, fairy kurang bertuah hari tu. apa3xpun, Fairy enjoy la juga. :) Seronok bsama rakan-rakan. Fairy puji decoration dewan. Menarik! Cantik! Fairy puji usaha gigih ahli3x ajk yang bertunkus-lumus prepare smua ni.






END! Sekian dahulu daripada  Farihah Amirah :)


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...