UNDER CONSTRUCTION !

Friday, December 30, 2011

3 Kreatif..




Assalammualaikum..

Alhamdulillah, fairy sudah pun siap menghasilkan sebuah video memori 2011.. permintaan daripada sahabat-sahabat. Ini sahaja yang termampu. Fairy buat video ni pagi tadi, pada pukul 3 lebih sehingga 4:30. agak lama, kerana nak tunggu save. Lagu + Gambar sangat berat.. Itu yang membuatkan Fairy pening sikit, mcm mana lah nak lengkapkan video ni dalam keadaan lagunya yang 4 minit ++, tu.



so, macam biasalah.. Fairy just selitkan gambar. Fairy xedit apa3x, just guna transition, sahaja. Font pon tade yang cantik3x, sbb, fairy gune notebook. notebook ni memang fairy xdonlod apa3x, sbb, screen kecil, tu yang xsedap gune. oleh kerana, laptop sudah tiada, fairy redah sahaja lah.



Minta maaf. Kepada sahabat 3 kreatif, sorry lambat! sorry sangat! Laptop Fairy rosak, itu y mgambil masa yang lama..
kemudiannya, smalam, fairy nak post kat fb, n tadi pon fairy cuba.
tapi, xboleh, sbb FB remove video tu, [check group balik. fairy ada post gambar kat situ menunjukkan ketidakbolehan mengupload video ini]




hope korang thibur, walaupun ringkas.



video




p/s : to readers, mengenai post 'solat kerana disuruh/dipaksa' tu, Fairy akan post lambat sedikit kerana ada sedikit kekhilafan pendapat di situ.. bersabar.. Fairy akan cuba mcari jawapan yang boleh diyakini. InsyaAllah..

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...