UNDER CONSTRUCTION !

Friday, December 30, 2011

Johor day 1




Assalammualaikum..


Fairy bertolak bersama keluarga dr Kuantan  ke Johor pada pukul 12 tgahari. Pjalanan ke sana mgambil masa selama 6 JAM, kerana, tersesat ^-^ [Pergi ke Tg Piai] Mujur, Iphone ada, walaupun ada kalanya, dia lambat detect sbb line yang low, xpi, alhamdulillah, dapat juga tiba ke destinasi yang ingin ditujui. Menginap di hotel tepi pantai yang mana Fairy xtahu apa hotelnya. Hotel ke? Kira macam hotel lah. dia buat macam satu rumah.



Dalam tu ada 2 bilik. Kira bolehlah. ;) So, sampai3x dah pukul 6 lebih.. Kemas3x barang, solat dan rehat sekejap sementara pergi cari makan. Bestlah. duduk atas laut, sejuk je. angin menyapa muka, memang mententeramkan :) Bunyi ombak 'rindu' , menenagkan jiwa.



so, hari ptama tu pun, dah lewat, tros solat, n then pgi makan. makan, makanan laut :) 



dibelakang tu, mungkin Indonesia, ataupun Singapore. I can see BOTH :)



Rasanya, ni Indonesia. sorry, tak ingat,
sudah lama.





Selesai makan, alhamdulillah. kenyang lah juge.
lebih-lebih lagi, ada fav food Fairy, sotong.
walaupun, dulu, Fairy allergic dengan seafood,
tapi, sekarang, tidak lagi, InsyaAllah.
tapi, bukan Fairy sekarang ni, Aida yang kene allergic. 
Syafakillah..





Lihat sahaja, makanan sudah habis, air juge..


Sebaik sahaja selesai makan, ayah sewa joran. nak pancing ikan. malam tu, tak dapat apa-apa. nak tgok tv, siaran singapura. mujur Fairy bawa laptop. n , guess what, apa yang kami tonton?? jeng jeng jeng






RUNNING MAN.


haha. bila sahaja ada masa tluang, Fairy n keluarga akan tgok ni. News hangat, ayah Fairy pon sekarang layan korea. #Running Man sahaja lah.






so, end my first day.. kita akan sambung dengan hari ke-dua. Tggu gambar kejap..

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...