UNDER CONSTRUCTION !

Friday, December 30, 2011

MyKad 2012.





Assalammualaikum..


Buat masa yang terdekat ni, Fairy akan post macam biasa, barangkali. sebab, kadang3x otak Fairy jadi 'stuk' sbb dah lama sangat tak menulis. huhu. kena kembali ke zaman skolah. ^-^






btw, just nak bagitahu, Fairy suke sangat bila tadi, fairy tgok crita, mykad akan ditukar :D waaah. Fairy masih ingat kenangan waktu ambil PMR. Kan, IC kene letak kat tepi meja untuk memudahkan pengawas peperiksaan 'check' sama ada kita ni betul ke x. no ic, nama sama ke tak dengan yang dpata dalam kertas.






setiap kali giliran Fairy, time diaorang lalu di tepi meja fairy, [dah 3 kali, tjadi], pengawas peperiksaan tu, dia tgok i/c Fairy n then dia tgok Fairy. ok. lepastu, tiba-tiba, dia tgok Fairy balik, seems like macam nak pastikan orang dalam i/c tu same ke x dengan yang sebenar. 






Bila habis exam, Fairy ckap kat kawan fairy, lain ke muke saya. n PERLU ke diaorang buat macam tuuu? *terasa macam disangke 'penipu'* diaorang just gelak lah. sbb, diaorang ada ada lah bezanya sikit. c'mon lah, gambar 3 tahun lepas :) mestilah berbeza.. Cmin mata time darjah 6 masa tu pun , cmin mata warna putih, ni, pakai cmin mata lain. memanglah :P
















so, inilah dia. Fairy ta tahu lah, kalau Fairy yang brumur bawah 18 tahun ni boleh tukar ke, tidak, tapi, bharap sangat boleh tukar T^T

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...