UNDER CONSTRUCTION !

Friday, December 16, 2011

Sekadar Berkongsi.


Assalammualaikum.. Fairy fikir, Fairy mahu berhenti sebentar brblogging. Sementara tgah *Countdown* result PMR :) Sebenarnya, Fairy sedang aktif untuk menulis. Bukan menulis blog waktu ini, menulis novel + cerpen. Sepertimana yang Fairy nyatakan dahulu.. Just nak sambungkan dahulu sementara idea sedang banyak..
Nantilah, apabila sudah siap Cerpen, akan Fairy kongsikan bersama-sama. Itu, pasti. n___n InsyaAllah. Nak tahu ttg apa? hehehe. Cerpen ; Menuju Redho Allah. Tapi, Fairy lebih banyak k arah novel, kene fokus sebab Anis Aqmar [klik pada namanya] nak baca pada 22 Dis , yakni pada hari result keluar.. adoooi. Seramnya bila fikir.
Sahabat,
doakan Fairy.. Doakan kejayaan Fairy , ya? Fairy benar-benar memerlukan doa' sahabat skalian. Baiklah. Bukan itu yang ingin Fairy kongsikan , sebaliknya, Fairy ingin kongsikan sebuah video yang mana, InsyaAllah, dapat membuka mata Kaum Hawa untuk melaksanakan perintah Allah.

Sahabat wanitaku sekalian,
setelah kalian membacanya, apa yang terlintas di dalam hati? adakah mahu berubah? Berat sangatkah berubah kerana Allah? Jangan terlalu angkuh di buminya. Jangan terlalu dahagakan puji-pujian manusia yang mendatangkan dosa kepadamu. Ini hukum Allah. 
kan manis sahaja menutup aurat n__n


Untuk post yang lepas, mengenai aurat, Fairy rasa boleh disambungkan kepada post ini. Video itu cukup padat mengenai aurat wanita. n___n smoga bermanfaat kepada kita smua DAN terus berubah ke arah kebaikan LILLAHITAA'LA.


p/s : Bukan sahaja untuk anda. tetapi, juga untuk Fairy :) Sekian, coretan 3:53 a.m.. Assalammualaikum.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...