UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, January 29, 2012

K.E.P.U.T.U.S.A..NAssalammualaikum..


Bermulanya entry pada pukul 2:22 a.m.. Fairy baru sahaja pulang dr Melaka, balik kampung. Fairy tiba di Kuantan sekitar pukul 6 lebih. [ok. dah 8 jam dh sampai Kuantan :)] Tadi, packing3x barang.. Packing barang?? Fairy nak ke mana??
Subhannallah..
Fairy benar3x tiada masa untuk mbuat entry 'khas' untuk jawapan Fairy.. Baiklah, sahabat.. keputusan sebenarnya, sudah dibuat, satu hari selepas post sebelum ini, yakni pada hari Selasa , 24 Januari 2012. Lama dh kan?? Fairy tahu.. Tapi, fairy benar3x xsempat untuk buat entry. Waktu tu, Fairy kena siapkan homework, layan geng Green Cereals, beli barang untuk keperluan..
Jadi, jawapan fairy??


Fairy akan ke KISAS, sahabat.. :) Alhamdulillah, Allah berikan fairy petunjuk yang jelas. Sangat jelas!! :) Pelbagai respond diterima oleh rakan3x semua.. Mereka menyokong keputusan Fairy namun, tidak dapat membendung kesedihan.. Sekiranya Fairy di tempat mereka, pasti, Fairy juga akan turut merasakan hal yang sama..


Sebenarnya, berat untuk tinggalkan mreka. Pelbagai kenangan telah tercipta. Kami gelak sama-sama. kami menangis sama-sama. Kami 'lagho' sama-sama. Kami main sama-sama. Semuanya bsama-sama. Merekalah kenangan terindah dalam kehidupan Fairy. I love you, 3K+3J!!


jadi, Fairy rase, sampai sini sahaj dulu. Coretan akhir sblom ke sana pada Hari esok [selasa, 31 Disember] untuk daftarkan diri sekaligus menjadi warga baru. apapun, SMART, sentiasa kekal di dalam hati fairy. :') Doakan kejayaan Fairy di sana, sahabat. Syukran! Semoga Allah memberkatimu selalu. Yubarakallahufikum! :-)
p/s : tgalkan perkara yang melalaikan. dekatkan diri kepada Tuhan. InsyaAllah, jiwa akan mencapai ketenangan. Sekian sahaja daripada Farihah Amirah. n____n

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...