UNDER CONSTRUCTION !

Saturday, February 25, 2012

Ziarah







Assalammualaikum.. :)






Fairy dh lama xpost mengenai kehidupan fairy kan? no, i meant, apa yang blaku hari tu n apa3x yang mbabitkan aktiviti3x fairy spanjang hari. coretan hari ni lebih kepada 'diari' sewaktu family datang ziarah sewaktu Fairy di KISAS. 


secara jurju, tiada perkataan yang mampu mgantikan ksyukuran Fairy bila melihat wajah mereka. Betapa Fairy rindu n sayang sgat kat mereka. berada di sana mbuatkan fairy rse sangat mhargai kehadiran mereka di sisi. almost everyday fairy col mama melainkan bila waktu yang tlalu mgekang shgge xsempat nak col...






To rakan3x smart, inilah gamba tbaru fairy. sekitar 1/2minggu lepas :) Yang pasti, sangat seronok. mama n ayah bawa donut untuk dimakan. bawa wan sekali, alhamdulillah.. n___n




muka budak suka makan donut.. yumm,... yum..





peace.





dalam plastik tu, sume barang3x Fairy.. hehehe. banyak, banyak.







With my Father..
gamba pertama, tgah layan fb >.<
time ni lah fairy online, kawan3x,
time waktu fairy post kat KAA Smart {2009-2011) 






With my Wan!!!
I miss her soo much!

With my gorgeous+beloved mather + Sister + brother.
sume pink!!! hehehehe.
sepadan, match benoonya.


apalah yang kami bualkan
sehingga Fairy begitu.
hehehe. 
















"Bila ayong nak balik rumah?"
"Lama Lagi ke?"
"Ayongg."



dan banyak lagi yang Ammar cakap.
apa yang mampu fairy cakap??
T^T



On that day, fairy jelaskan kat family. bahawa fairy nak berubah. Fairy menangis depan family. Kalau dulu, fairy jenis malu, hari rtu fairy luahkan. mama n aida pon nangis >.< fairy sedar, kenapa n mengapa Allah campakkan fairy di sini. dan hari ini, [25 Feb 2012] fairy dah rasakan kenikmatan berada di sana. fairy boleh nampak perubahan fairy berada di sana. apa yang tjadi pada fairy. dan, fairy rse bersyukur. teramat bersyukur menjadi salah seorang pelajar KISAS. di sana, fairy banyak belajar. Fairy belajar untuk menjadi kuat, sabar dan tabah. Fairy cuba mentarbiyahkan diri fairy. fairy mengenali ukhuwwah dengan lebih rapat.



Menghargai semua orang yang pernah fairy bersama!!!! walau rindu mencengkan jiwa, tapi, fairy xboleh terlalu melayan perasaan fairy. Fairy kena kuat dan fairy plu menerima semua seadanya. For my own goodness! Btol x? 



Jadi, alhamdulillah. Maka, benarlah apa yang kakak3x katakan, keterpaksaan pembuka keikhlasan. Redhokan segalanya. Biiznillah, kita mampu mencapai kejayaan fiddin, fiddunya wal akhiroh.. aaamin ya Robbal alamin..



Lailailailail thoriq thoriq. lailailailai thoriq thoriq!!! maju buat thoriq. ayuh rakan3x thoriqku sekalian, kita lakukan yang terbaik untuk rumah kita!! Biar tahun ini dan sterusnya, thoriq berjaya dalam merebut tempat pertama! Takbir! AllahuAkbar!!


No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...