UNDER CONSTRUCTION !

Monday, March 12, 2012

Reunion Green Cereals







Assalammualaikum..
Smalam, Fairy keluar dengan adik fairy ke ECM @ CAPITA Mall. >.< bersama-sama ahli GREEN CEREALS, yakni ,


  •  Athirah
  •  Kemy
  •  Shahirah
  •  Bella
  •  Nadra
  •  Izzatul




Namun, dua orang ahli lagi, tidak dapat pergi, iaitu Cik Afiqah dan Cik Fatien..Sedih la, ahli-ahli Green Cereals tak cukup, walhal, kalau boleh, nak penuh kan? tapi, redho jer la. tak kanlah fairy nak pakse diaorang kan? lagipun, Fairy sdiri pcaya, mesty ada rezeki yang lain n___n manalah tahu, kita dpat bjumpa kat tempat3x yang 'spesel' sikit, hehe.. Aamin, InsyaAllah. 




Overall, hari ni sgat mengembirakan.. n___n Fairy sgat sseronok dapat bkumpul dengan kawan-kawan. Sepanjang hampir 2 bulan berada di KISAS, tak bpeluang nak bjumpa mereka, bpisah selama tempoh yang lama, memang terasaaaaa sangat lah. Hanya dpat col mereka shaja without bjumpa. Bagaimanakah perasaan itu, dapat anda smua bayangkan ='( ??




hehehe. bjumpa di Big Apple. Makanlah Big Apple. >.< ada org tu kan, dia kan belanja kitaorg sume.. Kamsahamnida, chiggu-a! lepastu, ke tandas untuk basuh tangan setelah comot makan big apple. ada dua pkara lawak blaku di sana. hik3x.. kamilia dan nadhirah >.< masing3x, hampir ditinggalkan.





Ok. lepastu, pgi ambil Kawan adik fairy, Qistina. N berborak dengan parentsnya, sebntar. ok done pasal itu. kami bjalan3x sekitar ecm, tgok lah apa-apa yang berkenan. separate akhirnya kepada 3 group. 




  •  Fairy, kemy, aida dan qistina
  •  Athirah, Bella, Nadhirah
  •  Izzatul dan Shahirah


Fairy n the gang ke tingkat dua untuk beli makanan. Destinasi ; PIZZA HUT. sambil3x tu, terpesong ke kedai CD, nak cari Deep Rooted Tree. Tapi, rezeki tak menyeblahi Fairy, CITER TU TIADA T^T even, org boleh tanya "citer apa tu?" T^T nak nangeh rasanyaaaa. lupakan ttg CD.. lepastu pgi Pizza, tapi, FULL pule. tak de tempat. kami menanti dengan sabar. jalan ke sana ke mari, tibe3x jalan kat pizza hut, nampak kerusi kosong bnyk. terus masuk n ambil tempat untuk SEMBILAN ORANG.




pikekan makanan.. order.. makanan sampai.. makan. perghhh. LICIN kami makan :O sejarah tcipta, xpenah lagi Fairy pgi makan kat Pizza, licin spertimana tadi..^^ 


mereke <33

athirah yang khusyu makan >.<
ngehehe.
nadhirah dan Izzatul bersama Cik bella yang dirindui..

amboi, Nad. Comel je hang. Siap buat mulut ikan patin lagi., >.<

Fairy xperasan pon ada kamera yang mengambil.
molek la tu, Kemy pandang kamera Fairy,
fairy pandang kamera Bella >.<

Right now, fairy pandang, awat kemy xpandang?? O.o LOL

Me, myself with Shahirah and Athirah, PENGERUSI GREEN CEREALS.  :p

tgkap gamba bersama mereka. Hanya Bella yang pandang sini. huk3x.

sian kemy :P muke xjelas.

With Cik Izzatul n___n

With Budak MRSM, Cik Bella.
ngehehe.

With Budak SMART, kamilia.
LOL.
Dia duduk atas fairy lah.

<3 Them..




Then, shopping kejap. and terus ke zenith hotel @ Sultan Ahmad Shah International Convention Centre untuk pesta buku sekitar 4:00 p.m. banyak buku yang Fairy TERPAKSE tapis kerana mahu mbeli buku yang betul-betul membimbing. NAK BELI SYABAB MUSAFIR KASIH T^T tak pe, la. tak dde rzeki untuk fairy hari tu. hehehe.






So, round-round, dalam sekitar 5:00 , barulah selesai beli + cari buku.. Buku apa yang agak3x sahabat semua, Fairy beli? hehehe. yang tu, akan Fairy jawabkan sebentar nanti.. sabar..sabar.






Antara buku yang kami beli. eceyh..

so, dah siap bayar, lepak lu kat luar. duduk and main telefon. tangkap3x gamba n pgi toilet. yang pgi toilet tu bella, izzatul je, rasanya. huhu.




Banyakkan beristighfar..

Comelkan budak ni? n____n

With my sister, Aida Sabrina Bt Ahmad faiz :)


Dan , seperti yang telah fairy katakan tadi, fairy akan menjawab persolan yang dibiarkan tanpa jawapan tadi. hehe. jadi, inilah buku yang telah fairy beli :D




abaikan beg domper. saja enter frame >.<
1. Ya Allah. aku jatuh cinta
2. Kisah Siti Khadijah Binti Khuwailid
3. Orang-orang yang dijamin masuk syurga
4. Dan berlinanglah air mata taqwa
5. Sukses dengan doa

Lepastu. kembali ke Capita mall, untuk beli KFC untuk keluarga. sambil tu, pergi sushi, sbb Fairy teringin nak makan TAKOYAKI ketika berada di asrama. time kat KISAS, asyik tbayang je Takoyaki.. yum.. yum.. take-away n terus ke KFC. ambil makanan kat KFC, lepastu, berjalan-jalan jap. cari barang untuk kemy saaat. sementara menunggu 15 minit -sushi.






N, teka, kami beli apa? kami beli :








Bear Bear Comel. Keychain :) Comel kan. Fairy, ofkos warna pink n___n comel je, warna pink tu. N kemy pilih warna coklat cerah. Comel kan. smoga bear bear ni jadi tanda persahabatan, ukhuwwah yang tjalin selama 2 tahun ni :)






Lupa nak habaq mai kat hanpa semua, 8 Mac hari tu, anniversary fairy n kemy yang ke 2 n___n , dimana , Hari tu, Fairy bjanji untuk menjadi sahabat yang setia untuknya. sahabat yang baik untuknya, dan macam-macam lagilah, yang mana hanya dia n fairy je tahu.






apapun, fairy nak cakap, betapa fairy enjoy hari itu. Antara kenangan terindah dalam kehidupan fairy. I love them very much. I love GREEN CEREALS! ayuh Green Cereals. Kekalkan ukhuwwah mantap kita dalam membina generasi yang menghargai tanda persahabatan yang tjalin. Biiznillah.. :)








p.s : Sayang Fiqah n fatien tak de. Kalau x, mesti lagi happening T^T mana lengkap green cereal tanpa mereka ='( apapun, saya sayang korang berdua tau. ingat tu.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...