UNDER CONSTRUCTION !

Tuesday, May 29, 2012

To Zaim :) Special post for you, my friend.





Assalammualaikum.. 3 hari Fairy menyepi dr dunia blogging sbb.... pgi bcuti. hehe. bcuti di mana? InsyaAllah Fairy akan kongsi. Fairy ni, kongsi pasal kisas pon lom lagi, ni nak tambah len. Ya Robbi. tape. sikit3x dahulu, ya?






Well, post ni, untuk sahabat pjuanganku yang bnama M. Zaim M. Yusoff. hehe. Oppa-ya! Terkejut x tetibe kenapa buat post untuk kamu? hehehe. xderlah. saya baca post awak mengenai aliran-aliran semua tu. just want to support you. no matter what happen, you MUST do the best. bcoz I know you can.










Sebentar.






zaim, awak xtahu kan kisah saya?? :) Saya sperti awak juge. From sains, terjun ke aliran akaun. saya dah la xminat akaun. XMINAT LANGSUNGGGG! so, saya study 'lebih' sikit untuk Akaun, sbb, saya tahu, kalau saya xstudy mesti teruk. walaupun saya xminat, saya xnak buat mama n ayah kat rumah kecewa. n sy xnak juge disebabkan saya xsuke subject tu, dia mencacatkan result saya nanti. But, apa yang dh jadi sekarang? I manage to score 'A' in account even though i'm not even interested with the subject. Alhamdulillah, Allah pmudahkan segalanya. disebabkan 'A' tu, sy jadi minat. 






Zaim, believe me, if you put your effort, you will succeed :) I guarantee. Faiza azamta fatawakalu a'lallah. Put your trust on Allah CERTAINLY Allah will help you. Don't despair. Time is not running out , yet. You still have a year to chance EVERYTHINGGGGG. So, my science friend, Keep on moving! I believe you can handle it. kata dah besar :P hehe.










Last but not least, don't you ever regret your own choice! it is important to maintain your study! ok, boys?




sahabat.. renung-renungkanlah.
Dialah Umar Al-Khattab. antara orang yang PALING menentang agama yang dibawa Rasulullah.
Menariknya,
Kini,
Dialah antara orang yang PALING mencintai agama yang dibawa Rasulullah.
:)






p/s : Zaim!!! I miss to advice you laaah. T^T 3K! I miss to listen to your story. all of THEM! Miss to be a 'good' listener.. Miss to be a 'good' motivator to my class! hurmmm.. let bygones be bygones.

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...