UNDER CONSTRUCTION !

Sunday, August 26, 2012

Raya 2012..



Allahu Akbar! Alhau Akbar! Allahu Akbar walillahilhamd!
Segala puji-pujian hanya Kepada Yang Maha Berkuasa di atas segala yang berlaku di langit juga di bumi. Seterusnya selawat dan salam kepada junjungan besar kita Nabi Muhammad SAW yang telah banyak bkorban demi agama tercinta. Berkat perngorbanannya, pjuangannya dapat lagi kita mersai dua nikmat terbesar iaitu nikmat IMAN juga nikmat ISLAM. Alhamdulillah.




Talking about raya.
hurm.. tak tlewat kan, untuk Fairy mengucapkan Salam Eidul Fitri Mubarak :) aaaa! Fairy nak minta maaf sepanjang penulisan fairy, fairt banyak mengguriskan hati para pembaca. kalau setakat terasa tu, xpe, terasa biarkan zuuu' dalam hati, tp, kalau sekadar terisa begitu3x sahaja, tiada usaha untuk berubah. xboleh nak kata apa la.




Raya tahun ni mungkin berbeza *sedikit* kerana Fairy beraya tanpa ayah. Bukan kerana Fairy dah xde ayah. Fairy ada ayah lagi :D cume, di tempat lain :) Xsedih pon. Sbb fairy tahu, fairy pon akan tbiasa dngan bende tu. tahun depan, dua thun depan dan seterusnya. tp, fairy mesej la juga ayah fairy walaupun malam before raya tu,. dia col, fairy xjawab. haha. tidur, barangkali. ataupun xsedar, sbb fairy sokmo silent phone.




Sekitar gambar raya. first day.





from left.
aida, aiman, ammar, mama n fairy.

DOUBLE 'S'.
*y** ******i -.-''
maaf.


This phone contain 252 pictures of HIM!
haha.
tapi, buat masa tu. sekarang, dh btambah >.<
haha.
b'ANGAU'kan Fairy ni :)
tapikan, tu dalam phone. dalam hard disk :P
hehehe. xboleh cakap. 



nae omma!

He loves me :)
haha -.-''


SElamat hari raya, abuji! D
haha. lagi -.-''

with mak sedare :)
mak ngah


from left ;
acik, mama, mak ngah, nenek :)


cucu kedua untuk belah mama adalah FAIRY ^.^


Ammar dan Farisha Damia.
Farisha Damia = Farihah Amirah.
sikit je kan beza? zeng jeng.. :P

malam.. Time ni, Faiy tgah tgok running man 107!!!
without sub! xfaham sangat pon , siket3x je.
tapi, gerakan badan, mimik muke, merupakan salah satu komunikasi juge ;)

ammar diapit dengan budak cina.
dia pon kelihatan seperti budak cina kan :)


SEnang kata, hari itu mmg xberaya. org yang datang beraya ke rumah. fairy tolong angkat makanan, refill kuih, angkat pinggan mangkuk, lap dan banyak lagi lah. hurm.. penat la juge. but, fairy pnah bgtahu sebelum ni, raya macam dah xde apa3x makna dh bg fairy. bila dh makin besar, sambutan tu rasa macam xberapa seronok. Fairy xtahu kenapa. tp, Fairy mhormati bulan Syawal. :) InsyaAllah adab beraya pon, InsyaAllah fairy telah pun laksanakan..



appun, salam aidilfitri dari Fairy sekeluarga n___n

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...