UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, November 22, 2012

[PENDEDAHAN] Video ; Beginilah penduduk Palestine hadapi.
Assalammualaikum.

Demi menghormati sahabat fairy yang berada di Palestin kini, Fairy telah men'draft'kan post kelmarin mengenai abuji. Fairy rasa menyesal, fairy huhahuha di sini, sedangkan saudara fairy yang berada di sana sedang menderita. Terasa malu yang menebal. InsyaAllah. Fairy tak kan cakap perkara duniawi di sini selagi kisah mereka masih menjadi berita utama di tv, surat khabar. jadi saksi fairy, sahabat. Sekiranya fairy lupa, tegurlah Fairy!


Ini semua bermula dengn satu pendedahan video. Fairy tonon tadi. nak tgok? 

Mmg menghibakan! Menyedihkan! Video spanjang 19 minit lebih itu benar3x membuatkan fairy rasa malu, sedih, tsedar dan terasa jihad dalam diri. Fairy xboleh nak berhenti "Celakalah kamu BANI ISRAEL" sehingga kini. Kanak3x yang tidak bersalah. wanita3x yang xbermaya. Mereka serang tanpa rasa belas kasihan dan kemanusiaan. Memang CELAKA! CELAKA! CELAKA!
Fairy dapat rasa, sekiranya sahabat menonton juga video itu, sahabat juga akan menjadi seperti fairy. kalau boleh, rasa nak bom je israel/. biar mereka rasa apa yang saudara3x kita rasa. tp., itu adalah pemikiran fairy mengikut emosional. tapi, apabila kita berfikiran waras. Jangan risau. Di sini, kau masih bergelak ketawa. Tapi, di Akhirat, kau takkan terlepas. Engkau buat begitu pada mereka, mereka bahagia di sana. Sedangkan engkau? Bahagia di sini, MENDERITA di sana. bahkan, derita kau berjuta juta juta juta JUTA JUTA JUTA kali ganda! 걱정하지마 ! Janji Allah itu pasti dan xplu diragui.
No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...