UNDER CONSTRUCTION !

Thursday, October 8, 2015

Juwita Divine.


Assalammualaikum ~ so my third post , my last post for today. assignment? 그났어 ~ Hehe.


Juwita Divine, My trusted product for cosmetic . Kerana kulit Fairy sangat sensitive , dan xboleh nak menggunakan sebarangan produk, jadi dalam perihal ini, fairy agak cerewet. Terdahulu, Fairy guna jenama simple selama kira-kira dua tahun. sejak form 3 tukar kepada mary kay sampailah tahun lepas. Tiga-tiga jenama ni bagi fairy berbaloi, and highly recommend terutama bagi orang berkulit sensitif ~ tapi anatraa tiga-tiga ni, mary kay yang paling mahal. tapi, walaupun dari segi pencuci muka fairy dah tak guna mary kay, tapi moisturizer, fairy masih menggunakan Mary Kay ~ 


Macam mana kita nak tahu moisturizer tu paling terbaik? daripada teksturnya. kalau dia licin, lembab dan ringan, itulah yang paling baik. yang paling ringanlah yang paling baik. nak tahu? try guna mary kay.  so, ketepikan mary kay, lets support our Malaysian Product.


Juwita Divine. Masih baru dan masih berkembang. Juwita Divine diasaskan oleh bekas penyanyi akademi Fantasi 6, Ahmad Nubhan Ahamad yang popular dengan lagu ada untukmu dan banyak lagi. Good thing about juwita, dia diperbuat daripada rumpai laut, mesra alam punya produk. dan sesuai untuk semua jenis kulit. SEcara jujur, sepanjang fairy pakai juwita, ada kebaikannya. jerawat cepat kecut dan mudah nak tutup dengan sapuan foundation.



so , ni boleh baca :





Foundation. Tujuan utama foundation, macam bedak asas sahaja.




This one adalah pencuci muka. cara penggunaan, macam sabun ~ :)

this one adalah serum

compact powder.

SEBELUM DAN SELEPAS BERJUWITA







Jadi, kawan3x, marilah sama-sama kita berjuwita ^.^ 
Wsap : 012-9526559 / 013-9559900 (Suzian)



mencapub sikit. Time Nubhan datang kuantan. Time ni kat esplanade. 


Team Juwita Kuantan ~
Bantu dan support produk melayu





Janganlah salah sangka ~ 
yang rapat dengan fairy tu,
sebelah tu, ayah sedare fairy.
Nubhan ini pula abg sedare ipar fairy -.-
bukan fairy yang nak tgkap gambar, mama yang tgkap tetiba time tgah berbual dengan mereka. time ni hanun ada, tapi dia malu XD

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...